black latte hungary

Black Latte Ár, Valós Vélemények, Hol vásárolhat Magyarországon

1 Star2 Star3 Star4 Star5 Star (1 votes, average: 5.00 out of 5)

A szenes kávé ízére hajazó Black Latte instant fogyasztó ital megnöveli az állóképességet és életerővel látja el szervezetünket, valamint beindítja és serkenti a természetes anyagcsere-folyamatokat. A kiegyensúlyozott anyagcsere biztosítása mellett, a készítmény képes eltávolítani a duzzanatokat előidéző felesleges folyadékot.

A jelen felülvizsgálat tartalma

Mi is az a Black Latte?

A Black Latte a természetes kávékhoz hasonló illat- és ízvilággal rendelkezik. Az ital tetején található krém megkóstolásakor szinte a mennyországban érezzük magunkat.
A szinte azonnali fogyást biztosító kávés készítmény kizárólag gondosan kiválasztott, természetes összetevőkből kerül elkészítésre. Más diétás ételkiegészítővel ellentétben, a Black Latte nem csupán a fogyásra, az elért eredmény megőrzésére is kiváló.

black latte az eredeti
Black Latte az eredeti

Rendelje meg most, és kap 50% kedvezmény>>>

Összetevőinek

A Black Latte zsírfeleslegre gyakorolt gyors hatása a termékben található egyedi összetevőknek köszönhető.

 • AKTÍV SZÉN – Megakadályozza, hogy az élelmiszerekben található zsírok 80%-a felhalmozódjon a szervezetben; elősegíti a felesleges zsírok és méreganyagok lebontását és biztonságos eltávolítását.
 • KÓKUSZTEJ – Gyorsítja az anyagcsere folyamatát, és eltávolítja a has területén felhalmozódott zsírt.
 • L-KARNITIN – Lebontja és eltávolítja a bőr alatti zsírt és a narancsbőr jeleit; megakadályozza a bőr megereszkedését a sikeres fogyást követően.
 • OMEGA-3 – Megnöveli a leptin szintjén, amely a zsír lebontásáért felelős hormon. Érdemes megjegyezni, hogy a szervezet képtelen az Omega-3 előállítására, kizárólag külsőleg juthat hozzá.

Hogyan működik a készítményt?

A termék az anyagcserénk beindításában játszik a legnagyobb szerepet. Szakértők szerint, a helyes anyagcsere-működés a fogyás egyértelmű kulcsa. A készítmény függetlenül az anyagcsere felborulásának okától (pl. vitaminok és ásványi anyagok hiánya, túlzott mértékben felgyülemlő salakanyagok, rossz étkezési szokások, nem megfelelő diéta, stb.) képes helyreállítani szervezetünk működését. A Black Latte a fogyást a lerakódott zsír természetes égetésével biztosítja. A termék segítségével, az ételek által bevitt zsírok nem tárolódnak el, hanem a testünk és szerveink kiegyensúlyozott működéséhez szükséges energiává alakulnak át.

A fogyasztó, kávés ízű ital egy másik hasznos tulajdonsága az étvágycsökkentő hatás. A készítmény használata közben, a kevesebb ételadag fogyasztása egyáltalán nem gerjeszt bennünk feszültséget, hiszen a fogyás folyamata teljesen természetes és gyengéd módon megy végbe.

A BLACK LATTE HATÉKONYSÁGÁT
A BLACK LATTE HATÉKONYSÁGÁT

Nem szabad megfeledkeznünk arról sem, hogy a testformáló ital az érzelmi problémáinkra is megoldást nyújthat. A Black Latte jótékony hatással van az idegrendszerünk működésére, serkenti a boldogsághormonok termelését és segít a megfelelő étkezési szokások kialakításában. A készítmény használata mellett nem csupán a súlyfeleslegünktől szabadulhatunk meg, javíthatunk az alvás minőségén, megnövelhetjük fizikai állóképességünk és megerősíthetjük immunrendszerünket.

Használati utasítások

 • Oldjunk fel 2 evőkanál port egy pohár forró vízben, majd alaposan keverjük el azt. Mivel az ital kávés ízvilága önmagában is erős, további ízfokozókat nem érdemes beletennünk.
 • A gyártók a szenes kávét bátran ajánlják a harapnivalók, vagy akár a vacsoránk helyett. A készítmény napi bevitt mennyisége teljes mértékben függ a fogyni vágyó személy tulajdonságaitól és az elérni kívánt eredménytől.
 • Átlagosan elmondhatjuk, hogy a fogyasztó ital 30 napos kezelése mellett, körülbelül 10 kg-mal könnyebbek lehetünk.

Ellenjavallatok és mellékhatásai

Mivel a zsírégető termék nem tartalmaz kémiai alkotóelemeket, színezőanyagot, parabéneket vagy más káros összetevőket, alkalmazása teljesen biztonságos. A termék nem okoz az émelygéshez, szédüléshez, vagy gyomorfájdalmakhoz hasonló tüneteket. A Black Latte mellett nem válunk függővé és az autóvezetési képességeink sem romlanak.
A termék használata egyedül a várandós nők és a szoptató anyák számára kerülendő.

Az Black Latte Valós Vélemények

Az Black Latte Valós Vélemények
Az Black Latte Valós Vélemények

Somogyi Brigitta, 28 éve

Az első hónap alatt 12 kilót fogytam, majd 2 hónappal később még 8-at. Hamarosan be is fejezem a Black Latte második kezelési folyamatát. Ha ezzel is végzek, összesen akár 25 kilót is sikerülhet leadnom, ami 3 hónap alatt elég szép eredmény lenne. Ez a termék bebizonyította, hogy fogyókúra nélkül is lehetséges a sikeres és eredményes fogyás!

Török Attila, 51 éves

Én és a feleségem közösen fogyunk a Black Latte ital segítségével, ráadásul már akkor elkezdtük használni, amikor megjelent. Én eddig 18 kilót fogytam, ő pedig 13-at, mind a ketten remekül nézünk ki!

Sipos Katalin, 36 éve

A legtöbben nem figyelnek oda saját magukra kellőképpen, és rövid időn belül meghíznak. Én is így jártam, de a Black Latte segítségével 19 kilót fogytam. Sokan azért küszködnek a hagyományos diétákkal és a testmozgással, mert egyszerűen nem hisznek más megoldásban. Azonban ezt a hihetetlen terméket érdemes kipróbálni, mindenkinek csak ajánlani tudom!

Sára, 20 éve

Én csak 9 kilót fogytam egy hónap alatt, ennél azért jobb eredményre számítottam. Ezek szerint a havi 15-20 kilós fogyás csak szóbeszéd.

Klaudia, 31 éves

A stabil és fokozatos súlycsökkentés sokkal biztonságosabb és egészségesebb a szervezet számára. Eddig egy hónap alatt 12 kilót fogytam, így nincs okom panaszra!

Ár és vásárlás?

A Black Latte ára 11900 Ft. Az eredeti terméket úgy tudjuk megkülönböztetni a hamisítványtól, hogy összehasonlítjuk a csomagolásukat és a leírásukat a hivatalos weboldalon szereplő adatokkal. A túl magas vagy túl alacsony ár figyelmeztető jel lehet. Ne érdeklődjön az ára után patikákban – a Black Latte ott nem kapható.

Hogyan rendelhetjük meg a Black Latte?

 • Töltse ki a megrendelőlapot
 • Válassza ki a kívánt szállítási módot
 • Fizesse a terméket a szállítás időpontjában
 • A megrendelést követő 3 vagy 15 napon belül megkapja a Black Latte.
 • A szállításig nem kell fizetnie semmit!

Rendelés a hivatalos oldalon >>>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.