Black Latte Nederland

Black Latte Prijs, Ervaringen, Beoordeling, Waar te kopen in België en Nederland

1 Star2 Star3 Star4 Star5 Star (2 votes, average: 5.00 out of 5)

Black Latte is een instant afslankdrank met zwarte houtskool en koffiesmaak. Het geeft kracht en activeert de vitaliteit, verbetert de efficiëntie en versnelt de natuurlijke stofwisseling. Naast een sneller stofwisselingsproces, draagt ​​Black Latte bij aan het verwijderen van overtollig vocht uit het lichaam, dat zich ophoopt en zwelling veroorzaakt.

INHOUD IN DIT ARTIKEL

Wat is Black Latte?

Black Latte heeft alle eigenschappen van natuurlijke koffie: het aroma, de smaak en het is heerlijk romig.
Het is een instant koffiedrank die is gemaakt op basis van natuurlijke ingrediënten in precies de juiste samenstelling. In tegenstelling tot welk ander dieetsupplement dan ook, valt u er niet alleen door af maar zorgt het er ook voor dat u het resultaat kunt vasthouden..

black latte het origineel
Black Latte het origineel

Bestel nu en ontvang 50% korting >>>

Samenstelling

De snelle werking van Black Latte op onderhuids vet is het resultaat van een complex van unieke bestanddelen.

 • ACTIEVE KOOLSTOF – voorkomt dat 80% van het vet wordt opgeslagen, vet dat we binnenkrijgen door voeding en dat zich ophoopt in het lichaam; zorgt ervoor dat het veilig wordt afgebroken en verwerkt, en verwijdert oude vetophopingen en giftige stoffen.
 • KOKOSMELK – Stimuleert de stofwisseling. Ondersteunt het “zelfreinigings”proces van het lichaam, dat wil zeggen de actieve verwerking van oude vetophopingen op de buik en heupen.
 • L-CARNITINE – Breekt vet af en verwijdert vet uit de huid, evenals de eerste tekenen van cellulitis; Gaat een slappe huid tegen en helpt het lichaam om weer fit te worden en af ​​te vallen.
 • OMEGA-3 – Verbetert de aanmaak van leptine, het hormoon dat verantwoordelijk is voor de snelheid waarmee vet door het hele lichaam wordt verspreid. Dat is belangrijk omdat ons lichaam zelf geen omega-3 kan produceren, maar het alleen van buitenaf kan binnenkrijgen.

Werking van Black Latte

Allereerst activeert het product het stofwisselingsproces. Experts zijn van mening dat deze factor de basis is voor succes als u wilt afvallen. Sterker nog, de stofwisseling normaliseert, ongeacht de oorspronkelijke oorzaak van het probleem: een tekort aan vitamines en mineralen, afbraak van het lichaam door verkeerde voeding en eetgewoonten. Het resultaat van het voorgaande is de natuurlijke verbranding van de vetreserves in het lichaam. Vetten uit voeding worden niet “in reserve” opgeslagen, maar worden door het lichaam gebruikt als energiebron voor de normale werking van alle organen en systemen.

black latte afvallen
Black Latte afvallen

Een andere positieve eigenschap van de instantdrank om af te vallen met het aroma van koffie, is onderdrukking van de eetlust. Tegelijkertijd voelt de gebruiker niet de emotionele instabiliteit die ontstaat door het geforceerd afwijzen van de gebruikelijke porties, omdat het proces natuurlijk en geleidelijk plaatsvindt.

De instantdrank om het lichaam weer opnieuw vorm te geven stopt onder andere de psycho-emotionele problemen, dat wil zeggen, het heeft een gunstig effect op het zenuwstelsel en draagt ​​bij tot de ontwikkeling van het gelukshormoon, en zorgt voor de juiste eetgewoonten. Hiermee kunt u niet alleen van die extra kilo’s afkomen, maar krijgt u ook weer een gezonde slaap waardoor de fysieke prestaties en het uithoudingsvermogen verbeteren, en wordt het immuunsysteem versterkt.

Hoe gebruikt?

 • Los 2 eetlepels poeder op in een glas warm water en roer het goed door. De drank heeft de voor koffiefans onontbeerlijke smaak van koffie,waardoor u er niets meer aan toe hoeft te voegen.
 • De fabrikant merkt op dat u koolstof-koffie kunt drinken als u trek heeft in een tussendoortje en er zelfs het diner mee kunt vervangen. Het gevolg is dat het aantal kopjes koffie dat u per dag drinkt, individueel bepaalt kan worden, afhankelijk van het gewenste resultaat.
 • In het algemeen is 30 dagen, de tijd die er staat voor één kuur, voldoende om met deze afslankdrank 10 kg af te vallen.

Bijwerkingen, Contra-indicaties voor het gebruik van Black Latte

Omdat de vetverbrandende drank geen chemische bestanddelen, kleurstoffen, ziekteverwekkers of andere schadelijke toevoegingen bevat, is het gebruik ervan absoluut veilig. Er zijn geen bijwerkingen zoals misselijkheid, duizeligheid of maagpijn gemeld. De drank is niet verslavend en heeft geen invloed op de rijvaardigheid.
Er zijn geen contra-indicaties voor het gebruik van Black Latte om af te vallen, met uitzondering van zwangerschap en borstvoeding.

Ervaringen

Lisa de Roo, 25

Dit is iets geweldigs! Ik viel bijna 18 kilo af in de eerste 3 weken! En toen nog eens 7 kg in de twee weken daarna! Het belangrijkste is om de instructies te volgen: Slechts één kopje bij het ontbijt of in de plaats daarvan, iedere dag zonder onderbreking Natuurlijk moet u geen gebak gaan eten voordat u gaat slapen. Als ik het kan, kunt u het ook!

Emily Vlieger, 32 jaar
Super, Black Latte is eindelijk in Nederland verkrijgbaar! Ik las er van alles over op de forums, en heb het uiteindelijk zelf geprobeerd. Stelt u zich eens voor, ik heb 2 weken lang Black Latte gedronken en ik pas nu weer in mijn spijkerbroek van 4 jaar geleden 🙂

Prijs en waar is Black Latte te koop?

Bestel het alleen via de officiële website van de fabrikant. Om ervoor te zorgen dat u geen namaakproduct koopt, want dat zal niet dezelfde efficiënte resultaten geven en kan, over het algemeen, schadelijk zijn voor uw gezondheid.
De prijs van Black Latte is 49 €.

Hoe de Black Latte te bestellen?

 • Vul het bestelformulier in
 • Kies de verzendmethode die u verkiest
 • Betaal het product op het moment van levering
 • U ontvangt de instant afslankdrank binnen 2 of 3 dagen na het plaatsen van de bestelling.
 • U hoeft niets te betalen tot de levering!

BESTELLING OP EEN OFFICIELE PAGINA

1 Comment

 1. ik wil 15 kilo afvallen.

  hoop dat het lukt
  heb veel geprobeerd niks helpt.

  gr Marieke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.