black latte romania

Black Latte Pret, Pareri, Prospect, unde sa Сumparati in Romania

1 Star2 Star3 Star4 Star5 Star (1 votes, average: 5.00 out of 5)

Black Latte este o băutură instant pentru slăbit, cu cărbune activ și aromă de cafea. Îți oferă vigoare și activează vitalitatea, îmbunătățește eficiența și accelerează metabolismul natural. Pe lângă accelerarea proceselor metabolice, Black Latte contribuie și la eliminarea fluidelor în exces din corp, a căror acumulare provoacă inflamații.

Conținutul revizuirii

Ce este Black Latte?

Black Latte are proprietățile cafelei naturale: aroma, gustul și consistența cremoasă luxoasă.
Băutura instant cu gust de cafea este creată pe bază de ingrediente naturale în proporții bine alese. Spre deosebire de suplimentele dietetice, aceasta nu doar reduce greutatea, ci și acționează pentru a menține rezultatul.

black latte originalul
Black Latte Originalul

Comanda acum și obțineți 50% reducere>>

Compoziție

Acțiunea rapidă a Black Latte asupra grăsimii subcutanate se datorează unui complex de componente unice.

 • CĂRBUNELE ACTIV – Previne absorbția a până la 80% din grăsimi din alimente și acumularea lor în organism; asigură descompunerea, prelucrarea și eliminarea rezervelor de grăsime și a substanțelor toxice.
 • LAPTE DE NUCĂ DE COCOS – Determină accelerarea metabolismului de 3-4 ori. Activează procesul de ”autopurificare” a organismului- procesarea activă a grăsimilor interne vechi acumulate pe șolduri, abdomen și coapse.
 • L-CARNITINĂ – Descompune și elimină excesul de grăsime subcutanantă, formele acerbe de celulită; luptă cu pielea lăsată; tonifică pielea după procesul de slăbire.
 • OMEGA-3 – Creste nivelul de leptină, hormonul responsabil de viteza de descompunere a grăsimilor in organism. Organismul uman nu este capabil să producă Omega-3, o primește doar din exterior.

Como funciona?

În primul rând, produsul activează procesele metabolice. Acesta este factorul despre care experții consideră că este baza succesului în încercarea de a slăbi. În plus, normalizarea metabolismului are loc indiferent de cauza inițială a perturbării acestuia: deficiența de vitamine și minerale, existența toxinelor în corp, dietă și obiceiuri alimentare nesănătoase.

Rezultatul produsului sus-menționat este arderea naturală a rezervelor de grăsime ale corpului. Grăsimile corpului nu sunt stocate „în rezervă”, ci sunt utilizate de corp ca sursă de energie pentru operarea normală a tuturor organelor și sistemelor.

O altă proprietate benefică a băuturii instant pentru slăbit cu aromă de cafea este reducerea poftei de mâncare. În același timp, utilizatorul nu simte tensiunea emoțională care apare din refuzul forțat al porțiilor obișnuite, deoarece acest proces are loc în mod natural și blând.

EFICIENȚA BLACK LATTE
EFICIENȚA BLACK LATTE

Printre altele, băutura instant pentru modelarea corporală elimină problema planului psihoemoțional, adică are un efect benefic asupra sistemului nervos și contribuie la producției hormonului fericirii, inoculând obiceiuri alimentare corecte. Cu aceasta, poți nu doar să învingi kilogramele în plus, ci și să obții un somn sănătos, performanță fizică și rezistență sporite, întărirea sistemului imunitar.

Mod de administrare

 • 2 linguri de pudră se dizolvă într-un pahar cu apă fierbinte și se amestecă bine. Având în vedere că băutura are gustul necesar pentru amatorii de cafea, nu sunt necesari aditivi.
 • Producătorul menționează că băutura cu gust de cafea din cărbune poate fi consumată în locul gustărilor și poate chiar înlocui cina. Prin urmare, numărul de cești consumate pe zi este stabilit independent de persoana care dorește să slăbească, în funcție de rezultatul dorit.
 • În general, în 30 de zile, care corespund unei cure de slăbire cu această băutură, poți slăbi 10 kg.

Contraindicații și Efectele secundare

Deoarece băutura pentru ardere a grăsimilor nu conține componente chimice, coloranți, parabeni și alți aditivi nocivi, utilizarea sa este perfect sigură. Nu există efecte secundare precum greață, amețeală și durere de stomac. Băutura nu provoacă dependență și nu afectează capacitatea de a conduce un vehicul.

Nu există contraindicații pentru utilizarea Black Latte pentru slăbit, cu excepția sarcinii și a perioadei de alăptare.

Comentarii și Pareri Reale

Alexa, 24 de ani.

Elvira, acest produs a ajutat-o pe mama mea să slăbească cu 12 kg. Are 59 de ani și purtăm aceeași mărime la haine. În regulă, n-are efecte secundare, e 100% natural.

Tiberiu Danielescu, 38 de ani.

Am slăbit împreună cu soția mea cu ajutorul Black Latte. L-a comandat imediat ce a apărut în România. Ea a slăbit cu 13 kg, eu cu 18. Acum are corp de model, niciun pic de piele lăsată. Iar eu îmi amintesc cu nostalgie de burtoiul meu de altădată!

Cleopatra Nicolae, 45 de ani

În prima lună am slăbit cu 12 kg, în a două- am dat jos 8, voi continua să beau Black Latte. Cred că la sfârșitul curei voi atinge cifra totală de 25 kg. Un rezultat bun pentru o perioadă de aproape 3 luni. Nu credeți în prostii că este imposibil să slăbești fără dietă.

Cat costa și unde să cumpărați?

Black Latte nu sunt vândute în farmacii! Achiziționarea trebuie făcută numai pe site-ul oficial al producătorului pentru a nu cumpăra un fals, care nu poate avea aceleași rezultate eficiente și, în general, poate fi periculos pentru sănătate.

Black Latte Preț – 159 RON.

Cum să comandați Black Latte?

 • Completați formularul de comandă
 • Alegeți metoda de expediere preferată
 • Plătiți pentru produs la livrare
 • Veți primi o băutură instant pentru slăbit în 3 sau 15 zile după ce ați comandat.
 • Nu trebuie să plătiți nimic până la livrare!

ORDINE PE O PAGINA OFICIALĂ

5 Comments

 1. Vreau să încerc produsul Black latte așa că vreau să-l cimpăr ! Cum pot lua legătura cu furnizorul ! ?

 2. Am comandat azi Black latte. Sincer, sunt Putin sceptică. Oare chiar sa funcționeze? Sper numai sa nu aibe efecte adverse.

 3. E a 5-a zi de când îl iau. Am slăbit 3 kg. E ok. Voi continua. Mulțumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.