black latte slovenia

Black Latte Cena, Preglede, Mnenja, Izkušnje, kje Kupiti v Sloveniji

1 Star2 Star3 Star4 Star5 Star (1 votes, average: 5.00 out of 5)

Black Latte je instant pijača za hujšanje z okusom ogljene kave. Poživlja in izboljša vitalnost, izboljša učinkovitost in pospeši naravni metabolizem. Skupaj s pospeševanjem metabolizma Black Latte pripomore k odvajanju odvečne tekočine iz telesa, ki s svojim zastajanjem povzroči otekanje.

VSEBINA V TEM PREGLEDU

Kaj je Black Latte?

Black Latte ima lastnosti naravne kave: aromo, okus in bogato peno.
Instantna pijača z okusom kave temelji na naravnih sestavinah v premišljeno izbranih odmerkih. Je drugačna od drugih prehranskih dodatkov, saj obenem niža telesno težo in pripomore k ohranjanju rezultatov.

Black Latte izvirnik Pregled
Black Latte Izvirnik Pregled

Naročite zdaj in prejmite popust 50% >>>

Sestava

Hitro delovanje Black Latte na podkožno maščobo je rezultat kombinacije njegovih edinstvenih sestavin.

 • AKTIVNO OGLJE – Pripomore k absorbciji 80 % maščobe, ki jo v telo vnašamo s hrano, ter njenega nabiranja v telesu; poskrbi za varno razbijanje, obdelavo in odstranjevanje maščobnih oblog in toksičnih snovi.
 • KOKOSOVO MLEKO – Spodbuja presnovo. Zažene proces ‘samoočiščenja’ telesa, ki je aktiven proces razgradnje starih maščobnih zalog, ki se nahajajo na stranskih in na trebušnem delu telesa.
 • L-KARNITIN – Pripomore k razbijanju in odstranjevanju podkožnega maščevja ter znakov celulita; pomaga preprečevati povešeno kožo in doseči čvrsto telesa po znatni izgubi telesne teže.
 • OMEGA-3 – Zvišajo nivo leptina, hormona, ki je odgovoren za hitrost razbijanja maščob v telesu. Pomembno je vedeti, da naše telo samo Omega-3 ne more proizvajati, temveč jih je v telo potrebno vnesti s prehrano.

Delovanje Black Latte

Izdelek aktivira metabolne procese v telesu. Ta dejavnik je po mnenju strokovnjakov tisti, na katerem temelji uspešnost pri želeni izgubi teže. Poleg tega se metabolizem normalizira ne glede na prvotni razlog nepravilnega delovanja: pomanjkanja vitaminov in mineralov, zastajanja odpadnih snovi v telesu, diet in nepravilnega prehranjevanja.

Rezultat njegovega delovanja je naravno izgorevanje maščobnih zalog. Maščoba, ki jo vsebuje hrana, se ne ‘‘skladišči‘‘, temveč jo telo uporaBlack Latteja kot vir energije za normalno delovanje vseh organov in sistemov.

UČINKOVITOST SREDSTVA BLACK LATTE
UČINKOVITOST SREDSTVA BLACK LATTE

Druga koristna lastnost instant napitka za izgubo teže z aromo kave je zaviranje teka. Istočasno uporabnik ne čuti čustvene napetosti zaradi vsiljenega omejevanja običajnih porcij hrane, saj se proces zgodi naravno in na človeku prijazen način.

Kako koristiti?

 • 2 čajni žlički prahu raztopite v kozarcu tople vode in mešanico temeljito premešajte. Pijača vsebuje vse potrebno za ljudi, ki obožujejo okus kave, in ne zahteva dodatkov.
 • Izdelovalec navaja, da lahko z ogljeno kavo nadomestite prigrizke in celo večerjo. Posledično število skodelic, ki jih neka oseba na dan popije, določa oseba, ki želi izgubiti težo v odvisnosti od rezultata, ki ga želi doseči.
 • Splošno pa velja, da lahko v 30 dneh, ki so predvideni za en tretma izguBlack Lattejanja teže s tem napitkom, postanete 10 kg lažji.

Stranski učinki in Kontraindikacije

Ker ta napitek za kurjenje maščob ne vsebuje kemičnih snovi, barvi, parabenov in drugih škodljivih dodatkov, je njegova uporaba popolnoma varna. Napitek ne povzroča stranskih učinkov kot je slabost, vrtoglavica in bolečine v želodcu. Pijača ne povzroča odvisnosti in ne vpliva na sposobnost upravljanja z vozilom.
Za uporabo Black Latte za zmanjševanje teže ni kontraindikacij, z izjemo nosečnosti in dojenja.

Mnenja in izkušnje uporabnikov

Borut Vurnik, 52 let

Z ženo sva hujšala z uporabo Black Latte kar skupaj. Naročila ga je takoj ko je bil na voljo v naši državi. Rezultat tega je bil, da je izgubila 13 kilogramov, jaz pa 18. Zdaj izgleda kot manekenka, brez povešene kože. Jaz pa sem izgubil svoj pivski trebušček, ki ga prav malo pogrešam!

Alica Kračun, 28 let

V ene mesecu sem izgubila 12 kilogramov, v naslednjem še 8, zdaj zaključujem svoj drugi Black Latte tretma. Mislim, da bom do konca tega tretmaja skupaj izgubila okrog 25 kilogramov. Mislim, da je to odličen rezultat za manj kot tri mesece. Ne verjemite tem nesmislom, da brez diete ne morete shujšati.

Karolina, 22 let

Izgubila sem le 9 kilogramov v enem mesecu. Zelo sem vznemirjena, saj sem pričakovala boljše rezultate. Torej, 15-20 kilogramov v enem mesecu, so to le govorice?

Ana, 33 let

Meni osebno je všeč, da izgubljanje teže poteka postopoma in da ne škoduje telesu. Težo izgubljam postopoma, po 3-4 kilograme na teden. V enem mesecu tako 12 kilogramov izpuhti! To ni slabo, ne morem se pritoževati!

Lucija Povlin, 38 let

Black Latte sem prejela včeraj, pričela sem ga piti in ugotovila, da nič več nisem lačna! Napitek popolnoma zavre občutek lakote in zdaj čakam na rezultate. Celo 200 g na dan bi bil zame odličen začetek.

Cena in kje kupiti?

Black Latte ni na voljo v lekarnah. Lahko kupite le na uradni spletni strani proizvajalca. S tem se izognete nakupu ponaredkov, saj slednji niso enako učinkoviti ter so lahko škodljivi za zdravje.

Cena instant pijača za hujšanje Black Latte je 24 €.

Kako naročiti Black Latte?

 • Izpolnite naročilnico
 • Izberite način pošiljanja, ki vam je najbolj všeč
 • Plačajte izdelek ob dostavi
 • Instant pijača za hujšanje z okusom ogljene kave prejeli v roku 2 ali 3 dni po oddaji naročila.
 • Nič vam ni treba plačati do dostave!

NAROČITE NA URADNO STRAN>>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.