Black Latte Pris, Recensioner, var man kan köpa i Sverige

1 Star2 Star3 Star4 Star5 Star (1 votes, average: 5.00 out of 5)

Black Latte är en omedelbar bantningsdrink med svart träkolsaft. Den ger ny kraft och aktiverar vitaliteten, ökar effektiviteten och påskyndar den naturliga metabolismen. Tillsammans med accelerationen av metaboliska processer bidrar Black Latte till avlägsnande av överskott av vätska från kroppen, vilket ackumuleras och orsakar svullnad.

INNEHÅLL I DENNA ARTIKEL

Vad är Black Latte?

Black Latte har alla egenskaper från naturligt kaffe: arom, smak och frodig kräm.
Snabbkaffe-dryck skapas på grundval av naturliga ingredienser i väl valda proportioner. Till skillnad från kosttillskott reducerar den inte bara vikten utan arbetar också för att bevara resultatet.

black latte original
Black Latte original

Sammansättning

Den snabba Black Latte-reaktionen på subkutant fett beror på ett komplex av unika komponenter.

 • AKTIV KARBON – förhindrar fettuppbyggnad av 80 % av fettet, som tillsätts av matintaget och ackumuleras i kroppen. Säkerställer säker partitionering, processer och eliminerar gamla fettavlagringar och giftiga ämnen.
 • KOKOSNÖTMJÖLK – Stimulerar ämnesomsättningen. Stödjer processen för “självrengöring” av kroppen, vilket innebär aktiv behandling av gamla fettuppsamlingar i buk och runt höfter.
 • L-CARNITINE – Distribuerar och tar bort fett från huden, tillsammans med tecken på celluliter; Kämpar mot hudens flabbarhet och hjälper kroppen att komma i form och gå ner i vikt.
 • OMEGA-3 – Ökar leptin, det hormon som är ansvarigt för hur snabbt fett fördelas i hela kroppen. Det är viktigt eftersom vår kropp inte kan producera omega-3 själv, utan bara ta emot det utifrån.

Verkan av Black Latte

Först aktiverar produkten metaboliska processer. Det är denna faktor som experter tror är grunden för framgång av viktnedgång. Dessutom sker normaliseringen av ämnesomsättningen oavsett den ursprungliga orsaken till dess överträdelse: brist på vitaminer och mineraler, slagg i kroppen, kost och fel matvanor. Resultatet av det föregående är den naturliga förbränningen av kroppsfettreserver. Matfetter lagras inte i reserv, men används av kroppen som en energikälla för normal drift av alla organ och system.

En annan användbar egenskap av denna dryck för att gå ner i vikt är doften av kaffe som är aptitdämpande. Samtidigt märker inte konsumenten någon motbjudande upplevelsen av de vanliga portionerna eftersom processen sker naturligt och lagom.

Bland annat eliminerar denna snabbdryck problemen med den psyko-emotionella planen, det vill säga den har en fördelaktig effekt på nervsystemet och bidrar till utvecklingen av lyckohormonet och förbättrar de rätta matvanorna. Med det kan du inte bara gå ner dina extra kilon, utan också få hälsosam sömn, ökad fysisk prestanda och uthållighet, samt stärka immunförsvaret.

Hur man använder den?

 • 2 matskedar av pulvret ska lösas i ett glas varmt vatten och blandas noggrant. Eftersom drycken har det som behövs för fans av kaffesmaken, behövs inga tillsatser.
 • Tillverkaren menar att du kan dricka kol-kaffe istället för snacks och till och med ersätta middagen med dryckerna. Följaktligen bestäms antalet koppar som dricks per dag av användaren beroende på det önskade resultatet.
 • Generellt kan du bli 10 kg lättare på 30 dagar, som behövs för en viktminskningskur med drycken.

Kontraindikationer och Biverkningar

Eftersom den fettbrännande drycken inte innehåller kemiska komponenter, färgämnen, parabener och andra skadliga tillsatser är dess användning helt säker. Det finns inga biverkningar i form av illamående, yrsel och magont. Drycken orsakar inget beroende, liksom påverkar inte förmågan att köra bil.

Det finns inga kontraindikationer att använda Black Latte för viktminskning, med undantag för graviditet och amning.

Pris och var man kan köpa Black Latte

Man skall endast handla på tillverkarens officiella hemsida. För att inte köpa en förfalskning, då inte har samma effektiva resultat och i allmänhet kan vara hälsofarlig.

Priset på Black Latte är 590 SEK.

Så här beställer du Black Latte

 • Fyll i beställningsformuläret
 • Välj den fraktmetod du föredrar
 • Betala produkten vid leverans
 • Du kommer att få omedelbar bantningsdrink med svart träkolsaft inom 2 eller 3 dagar efter beställning.
 • Du behöver inte betala något förrän leverans!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.