denta seal hrvatska

Denta Seal Cijena, Iskustva, Komentari, Recenzije, Kako koristi, Gdje kupiti u Hrvatskoj

1 Star2 Star3 Star4 Star5 Star (1 votes, average: 5.00 out of 5)

Denta Seal je reminalizirajuća zubna pasta s učinkom plombe. Ovaj proizvod vam omogućava da se riješite pukotina i početnih faza karijesa doma, bez posjete stomatologu. Osim toga, učinkovito njeguje usnu šupljinu i zube spriječavajući njihova oštećenja.

Naručite sada i ostvarite 50% popusta!

SADRŽAJ OVOG ČLANKA

Sastav Denta Seal zubne paste

Glavni aktivni sastojak ove zubne paste je tvar slična glavnom elementu kristalne rešetke zubne cakline. Ovaj element se zove hydroxyapatite. Apsolutno je jedinstvena tvar iz skupine apatita. Zubna caklina sadrži do 96% njenih analoga.
Hydroxyapatite je reminalizirajući element koji jača zubnu caklinu. Čestice ove tvari ulaze u mikropukotine zubne cakline i popunjavaju ih prilikom kristaliziranja.

Hydroxyapatite se sintetizira iz obloga morskih školjki, općenito, to je tekuća caklina za zube. Kristale ove tvari karakterizira prirodna kompatibilnost s caklinom i sitni su, tako da lako prodiru u duboke slojeve zuba, čvrsto se ugrađuju u kristalnu rešetku i osiguravaju pouzdanu zaštitu od oštećenja.

Upute za uporabu Denta Seal zubne paste

Preporučuje se da zubnu pastu s učinkom plombe koristite najmanje mjesec dana. Ukoliko je potrebno, može se koristiti i dulje i to kao primarni proizvod za oralnu njegu.

Kontraindikacije

Potrebno je da ljudi koji imaju alergije na određene sastojke oprezno koriste ovu zubnu pastu. Stoga je važno pažljivo istražiti njene sastojke prije uporabe.

Mišljenje stručnjaka o zubnoj pasti s učinkom plombe

Ivana, stomatolog

Većina mojih pacijenata dolazi s žalbama na povećanu osjetljivost zubi, pojavu pukotina na površini, žutilo cakline i karijes. Prije sam mogla ponuditi samo profesionalne zubne tretmane koji su, također, dobri, ali sada mogu pomoći mnogim ljudima jednostavnim savjetom da kupe Denta Seal u ljekarnoj. Ova zubna pasta s jedinstvenom formulom sadrži nano-čestice hydroxyapatita.

One nježno i učinkovito smanjuju pukotine zubi, uklanjaju plak i kamenac, ne dozvoljavaju pojavu karijesa. Osim toga, „tekuća caklina“ izbjeljuje zube i uklanja mrlje koje se javljaju od kave, čaja i pušenja cigareta. Nakon pranja zubi, usna šupljina postaje zdravija, disanje je svježije a zubi bjelji. Preporučujem je svim svojim pacijentima kao glavno sredstvo za oralnu njegu.

Rezultati

rezultati denta seal
Denta Seal rezultati

Recenzije

Sanja, 23 godine

Naslijedila sam loše zube. Popravljam ih otkad znam za sebe. Stalno idem zubaru, eksperimentiram s vitaminima, mineralnim dodacima, pastama i tečnostima za ispiranje. Međutim, sve je bilo uzalud, caklina mi je bila vrlo slaba a zubi doslovno raspadnuti. Patila bih i dulje da mi nije dalja rođaka savjetovala da probam pastu s učinkom plombe.

Pročitala sam recenzije za Denta Seal na internetu, svi su je hvalili, nitko nije imao negativan komentar za nju. Odlučila sam ju kupiti i probati jer je prilično povoljna. Sada mogu reći sa sigurnošću da sam zaboravila na nove plombe! Zubi su mi postali jači nego ikad prije. Imala sam male tačkice karijesa ali i one su nestale. A caklina se znatno izbijelila. Ja vidim samo prednosti i potpuno sam oduševljena ovom pastom. Koristit ću je stalno!

Mario, 38 godina

Pušim već dugo vremena i volim često piti kavu. Naravno, to je utjecalo na stanje mojih zubi. Prvo su požutjeli. Drugo, gotovo svakom od njih je trebala plomba. Plašim se zubara još od djetinjstva, zato ih posjećujem vrlo rijetko. Međutim, jasno mi je da bez dentalne njege mogu vremenom izgubiti zube. Nekako sam otišao zubaru i dobio preporuku za skupi tretman.

Odlučio sam da to odgodim i potražim moderniji način njege zubi. I našo sam ga! Denta Seal zubna pasta reminalizira zube, puni caklinu potrebnim mineralima i izbjeljuje ju. Za mjesec dana redovne uporabe, gotovo da sam zaboravio kako je moj osmijeh izgledao prije tretmana. Čak je i karijes nestao! Odlična pasta, preporučujem svima!

Cijena i gdje kupiti

Denta Seal još uvijek nije dostupan u ljekarnama. Ovaj proizvod se prodaje na web stranici proizvođača.
Cijena jednog pakovanja 180 HRK+PDV. Potpuna terapija zahtjeva 4 pakovanja.

Kako naručiti Denta Seal?

  • Ispunite obrazac narudžbe
  • Odaberite način dostave koji želite
  • Platite nakon što dobijete proizvod
  • Dobit ćete zubna pasta s učinkom plombe 2 ili 3 dana nakon umetanja narudžbe.
  • Ne morate platiti prije slanja!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.