denta seal nederland belgie

Denta Seal Prijs, Ervaringen, Beoordeling, Waar te waar te kopen in België en Nederland

1 Star2 Star3 Star4 Star5 Star (2 votes, average: 5.00 out of 5)

Denta Seal is een remineralizerende tandpasta met een beschermend effect. Dit product zorgt ervoor dat u barstjes en het begin van tandbederf thuis op kunt lossen zonder naar de tandarts te gaan. Bovendien geeft het effectieve verzorging voor de mondholte en de tanden, en voorkomt het beschadiging.

INHOUD IN DIT ARTIKEL

Wat is Denta Seal?


Samenstelling en bestanddelen van Denta Seal tandpasta

HYDROXYAPATIET
HYDROXYAPATIET

Het belangrijkste actieve ingrediënt van deze tandpasta is een stof waarvan de samenstelling vergelijkbaar is met het hoofdbestanddeel van kristal in tandglazuur. Dit element wordt hydroxyapatiet genoemd. Het is een absoluut unieke stof uit de groep apatieten. Het tandglazuur is voor 96% gelijkwaardig.
Hydroxyapatiet is een remineralizerend element dat het tandglazuur versterkt. Deeltjes van de stof worden opgenomen in de kleinste barstjes van het tandglazuur en vullen het op als ze kristalliseren.

Hydroxyapatiet is samengesteld uit de schelpen van schaaldieren; eigenlijk is het een vloeibaar email voor de tanden. Kenmerkend voor de kristallen in deze stof is hun natuurlijke vermogen om te integreren in het email en doordat ze heel klein zijn, dringen ze gemakkelijk door in de diepere lagen van de tanden, worden solide verankerd in de kristalstructuur en bieden betrouwbare bescherming tegen verderf.

Bestel nu en ontvang 50% korting >>>

Instructies voor gebruik van Denta Seal tandpasta

Het wordt aangeraden om deze tandpasta met het effect van een vulling als een kuur van minimaal één maand te gebruiken. Als het nodig is, kunt u het als primair mondverzorgingsproduct blijven gebruiken.

denta seal resultaat

Bijwerkingen, Contra-indicaties

Mensen met een overgevoeligheid voor bepaalde bestanddelen moeten voorzichtig zijn met het gebruik van deze tandpasta. Daarom is het belangrijk om vóór gebruik de samenstelling zorgvuldig te bestuderen.

Deskundig advies over de tandpasta met het effect van een vulling

Valentina Schmidt, tandarts

Het grootste deel van mijn patiënten komt met klachten over verhoogde gevoeligheid van de tanden, het verschijnen van kleine barstjes in het tandoppervlak, het geel worden van het email, en het ontwikkelen van gaatjes. Vroeger kon ik alleen maar professionele tandartsbehandelingen aanbieden, die zeker de moeite waard zijn, maar nu kan ik veel meer mensen helpen met het eenvoudige advies om bij de apotheek Denta Seal te kopen. Dit is een tandpasta met een unieke formule die nanodeeltjes hydroxyapatiet bevat.

Ze vullen zacht en effectief de kleine barstjes in de tanden op, verwijderen plak en tandsteen, en zorgen ervoor dat er zich geen gaatjes kunnen ontwikkelen. Bovendien bleekt het „vloeibare email“ de tanden en verwijdert het vlekken die zijn ontstaan door koffie, thee en sigaretten. Na het tandenpoetsen is de mondholte gezonder, is de ademhaling frisser en zijn de tanden witter. Ik raad al mijn patiënten deze tandpasta als basis aan.

Ervaringen

Olivia, 23 jaar

Ik erfde slechte tanden. Ik behandel ze al zolang ik me kan herinneren. Ik ging constant naar de tandarts, experimenteerde met vitamines, supplementen met mineralen, tandpasta’s en mondspoelingen. Maar het was allemaal tevergeefs; het glazuur was heel zwak, en de tanden brokkelden letterlijk af. Ik zou er nog langer last van hebben gehad als een verre neef me niet had geadviseerd om een tandpasta met het effect van een vulling te proberen.

Ik las reacties van Denta Seal op internet; iedereen prijste het aan, niemand reageerde negatief over dit middel. Dus besloot ik het te kopen en te proberen omdat het niet zo duur was. Nu kan ik met zekerheid zeggen dat ik niet meer dacht aan nieuwe vullingen! Mijn tanden werden sterker dan ooit te voren. Er waren kleine gaatjes, maar die zijn verdwenen. En het email, overigens, werd merkbaar witter. Over het algemeen, zie ik alleen maar voordelen; Ik ben helemaal blij met deze tandpasta. Ik blijf het constant gebruiken!

Peter, 38

Ik rook al heel lang en drink vaak koffie. Natuurlijk beïnvloede dit mijn tanden. Eerst werden ze geel. Daarna moest bijna iedere tand gevuld worden. Ik ben al sinds mijn kinderjaren bang van de tandarts, daarom ga ik bijna nooit. Maar ik begrijp dat ik zonder behandeling geen tanden meer overhou. Ik ging op de een of andere manier toch naar de tandarts en moest dan enorm veel betalen voor de behandeling.

Meestal besliste ik het uit te stellen en een nieuwe behandeling te zoeken. En ik vond hem! Denta Seal tandpasta remineraliseert de tanden, geeft het glazuur de noodzakelijke mineralen en bleekt. Na een maand van regelmatig gebruik, was ik bijna vergeten hoe mijn lach er aan het begin van de kuur uitzag. Zelfs de gaatjes verdwenen! Uitstekend middel, ik adviseer het aan iedereen!

Prijs en waar is Denta Seal te koop?

Denta Seal tandpasta niet bij de apotheek of in een reguliere winkel wordt verkocht. U kunt Denta Seal alleen kopen via de officiële fabrikant. Alle verkoop wordt uitsluitend via de officiële website gedaan.

De prijs van één verpakking: 49 €. Voor één behandelingkuur heeft u 4 verpakkingen nodig.

Hoe de Denta Seal tandpasta te bestellen?

  • Vul het bestelformulier in
  • Kies de verzendmethode die u verkiest
  • Betaal het product op het moment van levering
  • U ontvangt de remineralizerende tandpasta met een beschermend effect binnen 2 of 3 dagen na het plaatsen van de bestelling.
  • U hoeft niets te betalen tot de levering!

BESTELLING OP EEN OFFICIELE PAGINA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.