denta seal romania

Denta Seal Romania Pret, Pareri, Prospect, Compozitie, comanda in Farmacii, Catena

1 Star2 Star3 Star4 Star5 Star (1 votes, average: 5.00 out of 5)

Denta Seal este o pastă de dinți remineralizantă cu efect de sigilare. Acest produs îți permite să scapi de fisuri și manifestările inițiale ale cariilor acasă, fără a merge la dentist. În plus, previne apariția cariilor și îngrijește dinții în mod eficient, împiedicând deteriorarea lor.

Comanda acum și obțineți 50% reducere>>

Сonținut

Denta Seal – Preţ și unde să cumpărați

Pasta de dinți remineralizantă Denta Seal este în prezent extrem de populară în întreaga lume.

Denta Seal nu sunt vândute în farmacii! Achiziționarea trebuie făcută numai pe site-ul oficial al producătorului pentru a nu cumpăra un fals, care nu poate avea aceleași rezultate eficiente și, în general, poate fi periculos pentru sănătate.

Preț – 140 RON.

Comanda acum și obțineți 50% reducere>>

Beneficiile Denta Seal

  • Protecție puternică împotriva cariilor – Datorită saturării smalțului cu minerale, această problemă pur și simplu nu se poate dezvolta;
  • Efect de umplere a fisurilor – Componentele active conținute în pastă penetrează adânc în microfisurile dinților și le umplu din interior. Astfel, apare procesul cristalizării și al reparării deteriorării mecanice existente;
  • Albire eficientă a dinților – nanoparticulele conținute de formula activă a Denta Seal construiesc smalțul și îl protejează împotriva îngălbenirii, albind în același timp suprafața;
  • Eliminarea plăcii – conține bacterii și reziduuri alimentare care provoacă apariția cariilor. Prin urmare, îndepărtarea acesteia este cea mai bună prevenție împotriva căderii dinților;
  • După utilizarea pastei, dinții devin fini, strălucitori și au un alb natural. În plus, Denta Seal îți oferă o respirație proaspătă și senzație de curățenie în gură.

Rezultatul ideal este vizibil după o lună de utilizare regulată a pastei Denta Seal. Dinții devin vizibil mai albi, mai sănătoși, mai puternici; fisurile și cariile sunt eliminate.

Spre deosebire de procedurile dentare pentru albirea dinților, utilizarea Denta Seal este lipsită de durere, ieftină și perfect sigură. Multe metode de albire pot dăuna smalțului dinților, subțiindu-l și distrugându-l. Pasta remineralizantă nu prezintă o astfel de amenințare. Dimpotrivă, întărește dinții odată cu albirea lor.

Compoziția și componentele pastei de dinți Denta Seal

Principalul ingredient activ al acestei paste de dinți este o substanță similară în compoziție elementelor principale ale scheletului de cristal al smalțului dinților. Acest element se numește hidroxiapatită. Este o substanță absolut unică din grupul apatitelor. Smalțul dinților este format în proporție de 96% din analogul său.

Hidroxiapatita este un element remineralizant care întărește smalțul dinților. Particulele de substanță sunt introduse în microfisurile smalțului dinților și le umplu prin cristalizare.

Hidroxiapatita este sintetizată din cochiliile crustaceelor marine; în general, este un smalț lichid pentru dinți. Cristalele acestei substanțe sunt caracterizate de compatibilitatea naturală cu smalțul și sunt foarte mici, astfel că penetrează cu ușurință straturile profunde ale dinților, se atașează solid de scheletul de cristal și oferă protecție de încredere împotriva distrugerii.

Cum acționează DENTA SEAL
Cum acționează DENTA SEAL

De asemenea, Denta Seal conține un complex de albire cu papaină, enzimă din plante. Această substanță este implicată în procesul de separare a compușilor proteici. Este obținută din sucul fructului necopt de papaya. Enzima este mult mai eficientă în combaterea plăcii și a tartrului decât pastele tradiționale de dinți. Papaina înlătură placa și are un efect chiar și în zonele greu accesibile, unde nu pot ajunge perii periuței de dinți. În acest caz, albirea delicată și sigură a smalțului este realizată fără deteriorarea sa.

Instrucțiuni de utilizare a pastei de dinți Denta Seal

Este recomandată utilizarea pastei de dinți cu efect de umplere ca tratament timp de cel puțin o lună. Dacă este necesar, tratamentul poate fi extins, iar pasta de dinți poate fi utilizată ca produs principal de îngrijire orală.

Contraindicații

Pasta de dinți remineralizantă include componente inofensive hipoalergenice, care nu dăunează dinților sau sănătății umane. De asemenea, nu include fluor, substanță a cărei utilitate este încă disputată în comunitățile științifice.

Toate componentele Denta Seal sunt apropiate ca structură de componentele naturale ale smalțului uman. Prin urmare, se recomandă utilizarea acestui produs de igienă chiar și de către copii. Nu are contraindicații și nu are efecte secundare.

Denta Seal poate fi utilizată ca mijloc principal de igienă orală, indiferent de problemele existente ale dinților și de carii.

Această pastă ar trebui utilizată cu grijă de persoanele care prezintă intoleranță individuală la anumite componente. Prin urmare, este important să studiezi cu atenție compoziția sa înainte de utilizare.

Opinia expertului despre pasta de dinți cu efect de umplere

Valentina, dentist

Majoritatea pacienților mei se plâng de sensibilitate crescută a dinților, apariția microfisurilor pe suprafața acestora, îngălbenirea smalțului și dezvoltarea cariilor. Mai demult, puteam oferi doar proceduri dentare profesionale, care costă foarte mult, însă acum îi pot ajuta pe mulți dintre ei cu un sfat simplu: să cumpere Denta Seal din farmacie. Este o pastă de dinți cu o formulă unică, ce conține nanoparticule de hidroxiapatită.

Acestea uniformizează în mod eficient și delicat microfisurile dinților, elimină placa și tartrul și nu permit cariilor să se dezvolte. În plus, „smalțul lichid” albește dinții și îndepărtează petele care apar după consumul de cafea și ceai și după fumat. După spălarea dinților, cavitatea orală devine mai sănătoasă, respirația devine mai proaspătă, iar dinții devin mai albi. Le recomand tuturor pacienților mei această pastă de dinți ca îngrijire principală.

Denta Seal Pareri

Roxana, 23 de ani – o recenzie reală despre Denta Seal

Am moștenit dinți slabi. Îi tratez de când mă știu. Mergeam mereu la stomatolog, am încercat vitamine, suplimente minerale, diferite tipuri de pastă și apă de gură. Dar totul a fost în zadar; smalțul era foarte slab și dinții efectiv mi se sfărâmau. Aș fi suferit în continuare dacă nu aș fi fost sfătuită de o rudă îndepărtată să încerc pasta de dinți cu efect de sigilare. Am citit recenzii ale Denta Seal pe internet; toată lumea o lăuda, nimeni nu a scris nimic negativ despre ea. Așa că am decis să o cumpăr și să o încerc, pentru că nu e deloc scumpă.

Pot spune cu certitudine că am uitat complet de plombe! Dinții mei au devenit mai puternici ca niciodată. Am avut pete mici de carii, dar și acestea au dispărut. Iar smalțul, apropo, a devenit mult mai alb. În general, văd doar avantaje; sunt încântată de această pastă. O voi folosi mereu!

denta seal rezultate
Denta Seal Rezultate

Ovidiu, 38 de ani – recenzie despre Denta Seal

Sunt fumător de mult timp și îmi place să beau cafea des. Desigur, acest lucru a afectat starea dinților mei. La început, au devenit mai galbeni. Apoi, aproape fiecare dintre ei a avut nevoie de plombe. Mă tem de dentiști încă din copilărie, de aceea merg rar la ei. Însă am înțeles că fără tratament dentar, îmi pot pierde dinții odată cu trecerea timpului. Mi-am făcut curaj și am mers la dentist, unde am plătit foarte mult pentru tratament. Așa că am decis să amân și să caut o metodă modernă de tratament dentar.

Și am găsit-o! Pasta de dinți Denta Seal remineralizează dinții, saturează smalțul cu mineralele necesare și îl înălbește. După o lună de utilizare regulată, am uitat aproape complet cum arăta zâmbetul meu la începutul tratamentului. Chiar și cariile au dispărut! Un instrument excelent, îl recomand tuturor!

Cum să comandați Denta Seal?

  • Completați formularul de comandă
  • Alegeți metoda de expediere preferată
  • Plătiți pentru produs la livrare
  • Veți primi o pasta în 2 sau 3 zile după ce ați comandat.
  • Nu trebuie să plătiți nimic până la livrare!

ORDINE PE O PAGINA OFICIALĂ

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.