fix it pro greece

Fix it PRO τιμή, κριτικές, Οδηγίες χρήσης, πού να αγοράσετε στην Ελλάδα και την Κύπρο

Το Fix it PRO είναι ένας μοναδικός, απλός και απόλυτα ασφαλής τρόπος για να αφαιρέσετε τις γρατσουνιές από ένα αυτοκίνητο, ανεξάρτητα από το χρώμα του, μια για πάντα. Το μυστικό της δράσης του διορθωτικού υγρού περικλείεται σε μια ειδική ενεργή φόρμουλα με τεράστια ποσότητα μικροσκοπικών σωματιδίων στίλβωσης, τα οποία γεμίζουν τις γρατσουνές όταν εφαρμόζονται και έτσι επαναφέρουν το κανονικό χρώμα του αυτοκινήτου.

fix it pro original gr
Fix it PRO Original
Αγορά με 50% έκπτωση>>

Το Fix it PRO δεν μπορεί να πλυθεί με νερό, είναι μη τοξικό. Είναι επίσης σημαντικό αυτό το διορθωτικό υγρό για την απομάκρυνση των γρατζουνιών, όχι μόνο να τις γεμίζει εντελώς, αλλά και για να προστατεύει τη μηχανή από τη διάβρωση στο σημείο της βλάβης.
Το μολύβι Fix it PRO είναι ένα άχρωμο υγρό, το οποίο έχει την ίδια δομή με το επάνω στρώμα της βαφής αυτοκινήτων, έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διάφορα χρώματα.

Τώρα μπορείτε να απαλλαγείτε από γρατσουνιές στο αυτοκίνητό σας εύκολα και γρήγορα!

Οδηγίες χρήσης

 • Είναι απαραίτητο να κουνήσετε το μολύβι, αφού αφαιρέσετε το καπάκι. Στη συνέχεια, τοποθετήστε το Fix it PRO σε οριζόντια επιφάνεια. Είναι απαραίτητο να πιέσετε ελαφρά για να βεβαιωθείτε ότι η ράβδος εφαρμογής είναι γεμάτη με διορθωτικό υγρό. Μπορεί να χρειαστεί έως και 50 χτυπήματα σε ένα μολύβι.
 • Το υγρό διορθώσεως εφαρμόζεται κατά μήκος της γρατσουνιάς και προς τα μέσα, γεμίζοντάς τη.
 • Είναι απαραίτητο να σκουπίζετε το περιττό προϊόν με ένα πανάκι. Σε αυτή την περίπτωση, η επισκευασμένη επιφάνεια του αυτοκινήτου πρέπει να βρίσκεται στη σκιά.
 • Για βαθιές γρατζουνιές, το μολύβι πρέπει να χρησιμοποιείται σε πολλά στρώματα, μετά από 1-2 ημέρες, αφήνοντας το υγρό να στεγνώσει.
Fix it PRO ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΣ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗΣ ΧΡΩΜΑΤΟΣ
Fix it PRO ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΣ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗΣ ΧΡΩΜΑΤΟΣ
Προσοχή!
 • Το μολύβι Fix it PRO για την αφαίρεση των γρατσουνιών θα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο σε σκιά και σύμφωνα με τις οδηγίες.
 • Εάν η ράβδος εφαρμογής, η οποία είναι ήδη γεμάτη με διορθωτικό υγρό, πέφτει κάτω από το άμεσο ηλιακό φως, θα γίνει στέρεα και δεν θα μπορεί πλέον να χρησιμοποιηθεί για εργασία.
 • Μετά την ολοκλήρωση της επεξεργασίας των γρατσουνιών, βεβαιωθείτε ότι έχετε τοποθετήσει το καπάκι στο μολύβι. Είναι αδύνατο να εργαστείτε με το Fix it PRO σε θερμοκρασία κάτω από 10° C ή σε πολύ ζεστό καιρό.

Προληπτικά μέτρα:

 • Το Fix it PRO πρέπει να φυλάσσεται μακριά από παιδιά;
 • Εάν το διορθωτικό υγρό εισχωρήσει στο δέρμα, ξεπλύνετε με τρεχούμενο νερό;
 • Σε περίπτωση τυχαίας επαφής του Fix it PRO με τα μάτια, ξεπλύντε τα αμέσως για ζεστό νερό για 15 λεπτά και φροντίστε να συμβουλευτείτε το γιατρό σας;
 • Σε περίπτωση τυχαίας εισπνοής των ατμών του διορθωτικού υγρού, είναι προτιμότερο να βγείτε στον καθαρό αέρα;
 • Σε περίπτωση τυχαίας κατάποσης, πρέπει να πιείτε γάλα ή μεγάλες ποσότητες νερού και φροντίστε να συμβουλευτείτε άμεσα γιατρό.

Χρήσιμες συμβουλές για τη χρήση του Fix it PRO

 • Η επιφάνεια που επεξεργάζεται με το μολύβι πρέπει να είναι καθαρή, απολύτως στεγνή και χωρίς υπολείμματα γυαλιστικών;
 • Το μολύβι Fix it PRO για την αφαίρεση των γρατσουνιών περιέχει ένα διαφανές ρευστό διορθωτικό υγρό, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για τις γρατζουνιές που σχηματίστηκαν στην επιφάνεια του αμαξώματος του αυτοκινήτου και δεν εισχώρησαν βαθύτερα στο βαμμένο στρώμα του αυτοκινήτου;
 • Η ράβδος γεμάτη με διορθωτικό υγρό σκληραίνει με το χρόνο ούτως ή άλλως, γι’ αυτό προτείνουμε να γεμίσετε όσο το δυνατόν περισσότερες γρατσουνιές κατά την πρώτη χρήση;
 • Για να επιβραδύνετε τη σκλήρυνση του διορθωτικού υγρού στη ράβδο και να αυξήσετε τη διάρκεια ζωής του μολυβιού, πρέπει να τοποθετήσετε ένα καπάκι πάνω του και επιπλέον να το τυλίξετε με ταινία πάνω από την κορυφή.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ:

 • Βάρος: 20 g
 • Χωρητικότητα: 4 ml
 • Διαστάσεις: μήκος 15 cm διάμετρος 1,5 cm
 • Διάρκεια ζωής: 24 μήνες.

Κριτικές

Γιάννης

Το μολύβι είναι απλά απίστευτο! Εξαφανίζει τις γρατσουνιές σε 3 λεπτά! Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αφαίρεση ρηχών αλλά και πιο βαθιών γρατσουνιών! Απίστευτο!
Είναι αναντικατάστατο αν θέλετε να μεταπωλήσετε το αυτοκίνητο! Το συνιστώ σε όλους.

Ανδρέας

Αυτό που μπορεί να κάνει είναι μόνο να εξομαλύνει μικρά μπαλώματα.

Σταμάτης

Αγόρασα αυτό το μολύβι και είμαι ικανοποιημένος με την αγορά! Φυσικά, δεν θα με σώσει από βαθιές γρατζουνιές, αλλά βοηθάει στις μικρές!

Όλγα

Πρόσφατα έγδαρα κάπου το αυτοκίνητο του άνδρα μου και ήταν πολύ αναστατωμένος. Νόμιζα ότι θα έπρεπε να το ξαναβάψω ολόκληρο. Το μολύβι Fix it PRO βοήθησε να αφαιρέσω τις γρατζουνιές. Δεν υπάρχουν γρατζουνιές πλέον στο αμάξωμα! Και τα νεύρα του συζύγου μου πέρασαν! Με σώσατε!

Βίκτωρ

Το μολύβι για την αφαίρεση γρατζουνιών Fix it PRO ήταν πραγματικά η καλύτερη αγορά μου τελευταία. Για να είμαι ειλικρινής, δεν πίστευα πραγματικά ότι θα βοηθούσε. Δουλεύει!

Τιμή και Πού μπορώ να αγοράσω ένα Fix it PRO?

Μόνο από την επίσημη ιστοσελίδα. Προσοχή στις απομιμήσεις! Η τιμή ενός τεμαχίου 29.5 Euro.

Πηγαίνετε στον επίσημο ιστότοπο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.