fresh fingers nederland

Fresh Fingers Spray Prijs, Ervaringen, waar te koop, Beoordeling, kruidvat, kopen in Nederland

1 Star2 Star3 Star4 Star5 Star (2 votes, average: 5.00 out of 5)

Fresh Fingers is een antimicrobiële deodorant in de vorm van een spray die is ontworpen om onaangename geur van voeten en sterk zweten te elimineren. Dit is een uitstekende tool voor het handhaven van de hygiëne, vooral in de zomer. Ook helpt het medicijn bij de behandeling van bacteriële en schimmelziekten van de voeten.

INHOUD IN DIT ARTIKEL

Wat is Fresh Fingers?

fresh fingers review
Ftesh Fingers Review

Fresh Fingers deodorant is een middel voor de preventie van huidziekten van de voeten. Het ding is dat het een gunstige omgeving vernietigt voor de ontwikkeling van pathogene micro-organismen, waardoor een beschermende film op het oppervlak van de voeten ontstaat.

Op elk moment van het jaar worden uw voeten beschermd. Bovendien bevat de samenstelling van het medicijn plantenextracten, die voorzichtig voor uw voeten zorgen. Door dit effect krijgt de huid van uw benen de nodige nuttige substanties, droogt niet uit van hitte, barst of schilfert.

Bestel nu en ontvang 50% korting >>>

Samenstelling van Fresh Fingers Spray

  • Climbazole -bestrijdt de schimmel effectief;
  • Farnesol -elimineert snel onaangename geuren;
  • Essentiële munt olie – biedt de voet een comfortabel gevoel van koelte en zorgt voor een aangename geur;
  • Vitamine E  – verzacht de huid en voorkomt schilfers.

Hoe gebruikt u Fresh Fingers?

Gebruik Fresh Fingers twee keer per dag door deze aan te brengen op de droge en schone voeten. Wrijf de spray in de huid totdat het volledig is opgenomen.

Bijwerkingen, Contra-indicaties voor het gebruik van Fresh Fingers

De spray is samengesteld uit alleen hypoallergene componenten. In principe zijn het plantenextracten, die in de regel geen allergische reacties veroorzaken. Gebruik Fresh Fingers niet als u open wonden op uw voeten heeft. In dit geval is het beter om een arts te raadplegen voordat u van deze behandeling gebruikmaakt.

Ervaringen over Fresh Fingers

Anna Van der Berg, 30 jaar

Eigenlijk waren er geen echte problemen met voetzweet. Ook kon ik niet denken dat hyperhidrose zo’n ongemak kan veroorzaken. Maar na een ingewikkelde zwangerschap en bevalling was mijn hormonale achtergrond niet geweldig, dus er waren veel begeleidende problemen en hyperhidrose onder hen. Meestal hebben mijn voeten en handpalmen geleden. Ik baadde letterlijk in mijn eigen zweet, vooral tijdens het hete seizoen. Dit is vreselijk onaangenaam en gênant. Mijn dokter en ik hebben het probleem op verschillende manieren opgelost. Onder de medicijnen die werden voorgeschreven, was er een deodorant voor zweten en onaangename geur.

Maar degene die de dokter me had voorgeschreven had een onaangenaam aroma en ik wilde het vervangen door iets anders. Toen vond ik positieve recensies over Fresh Fingers op internet en besloot ik het te proberen. Ik zal meteen zeggen, ik vond zowel de geur van de spray als de sensatie prettig na gebruik. Ik heb het twee maanden per dag twee keer toegepast en was de onaangename geur van mijn benen vergeten. En in de loop van de tijd slaagde ik erin om zich volledig te ontdoen van hyperhidrose, waarvoor een aanzienlijk krediet toebehoort aan Fresh Fingers.

Fresh Fingers Resultaat
Fresh Fingers Resultaat

Karina Doedijns, 25 jaar

In de zomer heb ik altijd last van een onaangename geur van zweet. Misschien heb ik een complex, maar het lijkt me altijd dat ik ruik als ik veel zweet. Natuurlijk houd ik me aan de hygiënevoorschriften, ik bad vaak, en ik gebruik anti-transpiranten. Ik slaagde erin het “probleem” van de oksels op te lossen met behulp van droge deodoranten, maar wat te doen met mijn voeten? Ik heb mijn ervaring met een vriendin gedeeld en ze adviseerde me om Fresh Fingers-deodorant voor mijn voeten te proberen.

Haar vader leed aan een schimmel en gebruikte deze remedie voor verfrissing en behandeling. Ik heb de spray verschillende keren op mijn voeten gebruikt; het rook koel. En sensaties zijn aangenaam na gebruik: de huid is zacht en zacht. Ik heb het ook gekocht. Op de een of andere manier onopgemerkt, vergat ik het probleem van zweten. En alles dankzij deze deodorant. Ik begon me veel zelfverzekerder te voelen.

Peter De Jong, 37 jaar

Ik heb zo’n baan dat ik een dresscode moet volgen: draag altijd gesloten schoenen en sokken, zelfs in de zomer. Natuurlijk kan dit alleen maar de toestand van mijn arme voeten beïnvloeden. Ze zweten zo vaak in de hitte dat het een echte nachtmerrie is. Ik kom na een dienst thuis en kan mijn sokken uitwringen. En ruik … Mijn vrouw, die mijn probleem zag, gaf me een deodorant. Ze zei dat ze ergens op het internet een paar goede recensies had gelezen en dat de prijs van Fresh Fingers heel acceptabel is. Ik besloot het te proberen.

Ondanks het feit dat ik blijf zweten in de hitte in mijn sokken en schoenen, blijven mijn voeten fris en na een werkdag ademen ze geen onaangename geur uit. Het is een zeer mooie spray met een aangename geur. Ik raad het aan. Fresh Fingers-deodorantspray is de beste manier om overmatig zweten van de voeten en slechte geur te elimineren. Bovendien, het medicijn, vanwege de aanwezigheid van natuurlijke antiseptische (tea tree olie), het voorkomt veel huidziekten veroorzaakt door bacteriën en schimmels.

Prijs en waar is Fresh Fingers te koop

Bestel het alleen via de officiële website van de fabrikant. Om ervoor te zorgen dat u geen namaakproduct koopt, want dat zal niet dezelfde efficiënte resultaten geven en kan, over het algemeen, schadelijk zijn voor uw gezondheid.
De prijs van Fresh Fingers spray is 49 €.

Hoe de Fresh Fingers te bestellen?

  • Vul het bestelformulier in
  • Kies de verzendmethode die u verkiest
  • Betaal het product op het moment van levering
  • U ontvangt de Fresh Fingers voor de preventie van huidziekten van de voeten binnen 2 of 3 dagen na het plaatsen van de bestelling.
  • U hoeft niets te betalen tot de levering!

BESTELLING OP EEN OFFICIELE PAGINA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.