night comfort magyar

Night Comfort Ár, Valós Vélemények, Hol vásárolhat Magyarországon

1 Star2 Star3 Star4 Star5 Star (1 votes, average: 5.00 out of 5)

A gyógynövényekből készült Night Comfort alapvetően a horkolás és az alvási apnoé megszüntetésére lett kifejlesztve, de később kiderült, hogy a termék ennél sokkal több meglepetést tartogat használói számára. A spray formájában elérhető készítmény tökéletes védelmet biztosít a megfázásra hajlamos embereknek. Szemelyre szabott alakjának köszönhetően, a kezelni kívánt terület befújása roppant egyszerű, így könnyedén felfrissíthetjük nyálkahártyánkat. A termék meggátolja a káros baktériumok szervezetünkbe való bekerülését.

A készítmény gyártói teljes biztonságot és mellékhatásoktól mentes élményt biztosítanak a termék használói számára. Az Night Comfort jótékony tulajdonságainak hála, az alvás ismét természetes folyamattá, az ébredés pedig kellemes élménnyé fog válni.

Rendelje meg most, és kap 50% kedvezmény>>>

A jelen felülvizsgálat tartalma

A termékben található aktív összetevők és azok tulajdonságai

Az Night Comfort sprayben fellelhető növények széleskörű választéka a következő pozitív hatásokkal bír az emberi test működésére:

IngrediëntenEigenschappen
LENGYÖKÉR KIVONATHidratálja a torok és az orrüreg nyálkahártyáját. Meggyógyítja és helyreállítja a merev gégében és az orrüregben található izomcsoportot
ÉDESGYÖKÉR KIVONATEltávolítja a felesleges váladékot és megelőzi annak ismételt megjelenését. A benne rejlő glükóznak, fruktóznak és természetes savaknak köszönhetően, tökéletes hidratálóként hat
ZILIZGYÖKÉR KIVONATFeszesen tartja a garat izmait és meggátolja azok rezgését. Megelőzi a baktériumok és vírusok által okozott károk kialakulását
Night Comfort Sammensætning

A készítmény gyulladáscsökkentő képességekkel rendelkezik, csökkenti gyulladásos mediátorok termelését, valamint csillapítja a betegség olyan tüneteit, mint a duzzadás, pirosodás és a fájdalom.

A gége falainak beborításával, az aktív növényi összetevők serkentik a szövetek regenerációját, a készítmény köptető hatásának köszönhetően pedig biztosíthatjuk a felesleges nyál eltávolítását, amely a dohányosok számára különösen fontos lehet.

Hogyan működik a készítményt?

A jól ismert horkoló hang orrunk felső részében, valamint torkunkban képződik. Az erős összehúzódások sokszor légszomjhoz vezethetnek, melynek köszönhetően a vérerek nem képesek az agyunk egészséges működéséhez elegendő oxigén szállítására. A hosszú ideig fennálló vibrációs hanghullámok káros hatást gyakorolnak a nyaki verőerekre.

Az Night Comfort helyreállítja a szájpadlás és a nyelvcsap izmainak működését, ezáltal a légzőizmok is újra megfelelően működhetnek. Az ismételt orron keresztüli légzésnek hála, biztosítjuk szervezetünk szükséges oxigénellátását. Az orr üregein beáramló levegő meleg és tiszta, így a tüdőnk is biztonságosan képes működni.

night comfort hatékonyabb

A spray gyulladástól, allergiás reakciótól, valamint a felduzzadt szövetek természetes működésétől függetlenül képes megszüntetni a gégeödémát. Szervezetünk végül visszanyeri az ideiglenesen elvesztett nyelési, hangformálási, védekező és légzési képességeit.

A készítmény alkalmazásának előnyei

 • Az Night Comfort spray megvásárlásával a fogyasztók több előnyhöz juthatnak egyszerre:
 • Elkerülhetővé válnak a műtéti beavatkozások és a hosszú felépülési idő;
 • A korlátozott sávos árképzésnek köszönhetően, a termék nem értékesíthető túl magas áron;
 • A készítményt a törvényes minőségi szabványokkal összhangban állítják elő;
 • Már egyetlen használattal csökkenthető a horkolás erőssége, illetve bizonyos esetekben teljesen meg is szüntethető, ellentétben más, drága versenytársakkal;
 • A termék megerősíti a szervezet immunrendszerét, amely kiemelkedően fontos a fertőző betegségekkel szembeni védelem során;
 • Kellemes, frissítő hatású, így higiéniai terméknek is felfogható.

Az Night Comfort nem igényel különleges tárolási feltételeket. Elég mindössze 15-25 Celsius fok között tartani, és a hosszú lejárati időnek hála (24 hónap a gyártástól számítva), több éves távlatban felszerelkezhetünk a horkolás ellen.

Az Night Comfort használati utasításai

A gégét lefekvés előtt kell kezelni ezzel a horkolás elleni készítménnyel. Annak érdekében, hogy megakadályozzuk a horkolást, az eljárást napközben is érdemes megismételni, lehetőleg a szájüreg higiéniai tisztítása után. A következő egyszerű lépésekre lesz szükségünk:

 • óvatosan rázzuk fel az üveget;
 • távolítsuk el a védősapkát;
 • emeljük a szánkhoz a sprayt, majd helyezzük a sprayfejet a nyelvünk felé;
 • fújjunk 1-3 alkalommal a szánkba;
 • csukjuk be a szánk, majd lélegezzünk az orrunkon 30 másodpercen keresztül.

A kívánt hatás eléréséhez, a használatot követően ne együnk vagy igyunk. Az alkoholfogyasztás jelentősen lecsökkenti a hatást.

Ellenjavallatok

 • Az Night Comfort horkolás elleni használata a következő szigorú esetekben tiltott:
 • Érzékenység az aktív összetevőkkel szemben (különös tekintettel az allergiás reakciókra hajlamos személyeknél);
 • Közelmúltban lezajlott orr- vagy gégeműtét esetén;
 • Terhesség vagy szoptatás során;
 • Gyermekkorban.

Az Night Comfort Valós Vélemények

Sas Alexandra, 41

A férjem már több, mint 5 éve boldogít a horkolásával. Minden gyógymód haszontalannak bizonyult. Végre rájöttünk a békés alvás titkára!

Fazekas Marika, 60

A klimax után kezdtem horkolni. Borzasztóan szégyelltem magam! Ezért vásároltam meg a Night Comfort-ot. Nekem bejött.

Gál Patrik, 34

A feleségem majdnem elhagyott, amiért horkoltam! Sokáig nem akartam hinni neki, amíg egyszer össze nem csomagolt. Azt mondta, képtelenség velem együtt élni. Miután megvette nekem a Night Comfort-ot, minden problémánk megszűnt.

Ár és vásárlás?

A Night Comfort ára 9700 Ft. Az eredeti terméket úgy tudjuk megkülönböztetni a hamisítványtól, hogy összehasonlítjuk a csomagolásukat és a leírásukat a hivatalos weboldalon szereplő adatokkal. A túl magas vagy túl alacsony ár figyelmeztető jel lehet. Ne érdeklődjön az ára után patikákban – a Night Comfort spray ott nem kapható.

Hogyan rendelhetjük meg a Night Comfort Spray?

 • Töltse ki a megrendelőlapot
 • Válassza ki a kívánt szállítási módot
 • Fizesse a terméket a szállítás időpontjában
 • A megrendelést követő 3 vagy 15 napon belül megkapja a spray.
 • A szállításig nem kell fizetnie semmit!

Rendelés a hivatalos oldalon >>>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.