recardio bulgaria

ReCardio България Цена, мнения, цена, как действа, къде да купя

1 Star2 Star3 Star4 Star5 Star (1 votes, average: 5.00 out of 5)

ReCardio е лекарство, разработено на базата на естествени съставки, чиято основна цел е борба с причините, предизвикващи високо кръвно налягане. Неговата безопасност и ефективност са доказани след многобройни проучвания, въз основа на които фирмата-разработчик е получила всички необходими разрешителни за по-нататъшно производство и дистрибуция на лекарството.

Съдържание

ReCardio какво е това?

Лекарството ReCardio може да се използва също като профилактично средство срещу развитието на хипертония. По тази причина то се предписва на пациенти, които в напрегнатата си работа понасят високи психически натоварвания, водят заседнал начин на живот и често са подложени на стрес.
Основната цел на лекарството е борбата с патологиите на сърдечно-съдовата система и по-точно с причините за тяхната поява.

recardio мигновена помощь
ReCardio© мигновена помощь
Поръчайте сега и ще получите 50% отстъпка>>

ReCardio Композиция

Наред с високата ефективност, лекарствата, произведени от естествени съставки, са също и абсолютно безопасни поради своя изключително благоприятен ефект.

Тези свойства на естествените съставки са изцяло задействане във формулата на ReCardio
R съдържа следните съставки:

  • Коприва – Съдържа голям брой витамини, киселини, активни микроелементи. Има висока ефективност при лечение на заболявания на сърцето. Допринася за премахването на нервността, подобрява работата на сърцето, подобрява притока на кръв, унищожавайки кръвните съсиреци и укрепвайки кръвоносните съдове;
  • Глог – Тонизира сърдечния мускул, има вазодилатиращ ефект, предотвратява образуването на плаки и подобрява кръвната картина. Нормализира нивото на холестерола в кръвта;
  • Витамин В6 – Намалява кръвното налягане в тъканите и системите на организма, помага за изхвърлянето на излишната течност;
  • Рибофлавин, витамин B2 – Един от най-важните витамини за човешкия организъм. Необходим е за образуването на червените кръвни клетки и антитела, за дишането на клетките и растежа;
  • Тиамин, Витамин B1 – Вещество, без което нервната система не може да функционира правилно, има успокояващ ефект. Подобрява кръвообращението и участва в кровообразуването.

Полезни свойства на ReCardio срещу хипертония

Основното предимство на ReCardio е, че за разлика от други подобни лекарства, не само отстранява за известно време симптомите на хипертония, но и подобрява качествено функциите на всички телесни системи, като се бори с основните причини за развитието на опасни патологии на сърдечно-съдовата система и значително подобрява качеството на живот на пациента.

Предимства ReCardio
Предимства ReCardio

Начин на употреба

  • Пие се 2 пъти на ден по 100ml.
  • Препоръчва се курс от 30 дни.
  • Подробни указания са включени в комплекта.

Противопоказания

Индивидуална непоносимост, бременност, кърмене, хипотония. Преди употреба се консултирайте с лекар.

Експертно мнение

Гечева Г.М., лекар-терапевт от най-висока категория

Според резултатите от клиничните изследвания мога официално да потвърдя, че към днешна дата ReСardio е най-ефективното лекарство за борба с хипертонията. В 98% от случаите се елиминира самата ПРИЧИНА за артериалната хипертония, а не само симптомите. Вече на 1-3 ден от пиенето се нормализират показателите на кръвното, предотвратява се появата на главоболие, аритмия, тахикардия и други отклонения в работата на сърдечно-съдовата система.

Освен това, ReCardio има мощно съдоразширяващо действие и подобрява работата на кръвоносната, имунната и нервната система, което от своя страна гарантира нормално кръвно налягане. Препоръчвам това лекарство за употреба от пациенти с високо кръвно налягане, на всеки един етап от заболяването

Recardio - Резултат от изследванията
Recardio – Резултат от изследванията

Мнения на ReCardio

Олга, 60 години.

Повече от двадесет години приемам лекарства за високо кръвно налягане. Честно казано, аз съм много уморена от това. И съвсем не ми помагат да се почувствам по-добре. Затова се реших на лечение с натуралното лекарство ReCardio Дъщеря ми беше поръчала два пакета наведнъж, защото имало отстъпка. Но все още се страхувах, че лечението може да се окаже неподходящо или неефективно.

Вече в края на първата седмица съмненията ми се разсеяха, защото кръвното ми налягане престана да скача нагоре-надолу, станах по-малко раздразнителна, тъй като главоболието почти изчезна. Дадох втория пакет на съпруга си; той няма сериозни здравословни проблеми като моите, но известна профилактика не е излишна.

Кирил, 56 г.

Преди около седем години ми диагностицираха хипертония заради повишеното кръвно налягане. За мен не беше изненада, тъй като наднорменото тегло, тютюнопушенето, лошото хранене не можеха да останат без резултат. Веднага взех малко от предписаните лекарства и след това ги изоставих. Не виждах ефект.

След няколко години състоянието ми се влоши, затова отново отидох на лекар; в клиниката чух за ReCardio и реших да го пробвам. И не съжалих за това. Дори реших да споделя опита си с други хора! Като цяло за това лекарство ще кажа следното: перфектно понижава налягането, връща го постепенно към нормалното, подобрява общото състояние и повишава ефективността.

Откъде може да се купи ReCardio?

Купи единствено от Официалния Уебсайт. Пазете се от имитации! Не се продава в аптеките!

Цена ReCardio

Цената е за една опаковка 69 Лева. За пълен курс на лечение са нужни 4 опаковки.

Поръчайте Днес

2 Comments

  1. Iskam da popitam.moiata dasteria e presna rodilka.ima diagnoza hipertonik.dali lekarstvoto prechi za karmache.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.