Snail Farm Σέρουμ που περιέχει μαύρη βλέννα σαλιγκαριού για αποτέλεσμα Botox

Snail Farm Σέρουμ πού να αγοράσετε στην Ελλάδα και την Κύπρο

1 Star2 Star3 Star4 Star5 Star (1 votes, average: 5.00 out of 5)

Η Snail Farm είναι μια αναζωογονητική σέρουμ με βλέννα σαλιγκαριού, που προορίζεται για το δέρμα γύρω από τα μάτια. Η σέρουμ είναι κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος. Αμέσως μετά την εφαρμογή παρέχει στο δέρμα βαθιά ενυδάτωση και γεμίζει τις ρυτίδες, καθιστώντας το πρόσωπό σας πιο φρέσκο και νέο. Η τακτική εφαρμογή αυτής της σέρουμ ς μπορεί να μειώσει το βάθος των ρυτίδων και την ένταση των κηλίδων διαφορετικής προέλευσης.

Περιεχόμενα της ανασκόπησης

Περιγραφή των σέρουμ ανάπλασης Snail Farm

snail farm original greece
Snail Farm φιαλίδιο

Η μοναδική σύνθεση του Snail Farm είναι ιδανική για το ανθρώπινο δέρμα, παίρνει όσο το δυνατόν περισσότερο, αρχίζει η διαδικασία της αναγέννησης του δέρματος σε κυτταρικό επίπεδο. Αμέσως μετά την εφαρμογή, παρέχει βαθιά ενυδάτωση του δέρματος, γεμίζει οπτικά τις ρυτίδες, καθιστώντας το δέρμα πιο φρέσκο και όμορφο. Εάν χρησιμοποιείτε σέρουμ με βλέννα σαλιγκαριού, μπορεί να μειώσει το βάθος των ρυτίδων και την ένταση της χρωματισμού.

Η σέρουμ κάτω από τα μάτια με εκχύλισμα βλέννας σαλιγκαριού επιτρέπει την επίλυση πολλών προβλημάτων ταυτόχρονα: το προϊόν ενυδατώνει και θρέφει το δέρμα, μαλακώνει και καταπραΰνει, φωτίζει και λειαίνει, ενισχύει και το ανασηκώνει.

Αγορά με 50% έκπτωση>>

Τι συστατικά περιέχονται σε αυτό το προϊόν Snail Farm

Το εκχύλισμα βλέννας σαλιγκαριού περιέχει συστατικά που σχετίζονται με το ανθρώπινο δέρμα και παίζουν σημαντικό ρόλο στη διατήρηση της υγείας και της ομορφιάς του.

Το SnailFarm περιέχει:

  • κολλαγόνο και ελαστίνη (που παίζουν σημαντικό ρόλο στη διατήρηση της ελαστικότητας και του τόνου του δέρματος),
  • λειτουργικού αντιγηραντικού τριπεπτιδίου Syn®-Ake
  • αλλαντοΐνη (αναγεννητική συνιστώσα που βοηθά στην αποκατάσταση του δέρματος),
  • βιταμίνες Α, C, E (υπεύθυνες για την ενυδάτωση και θρέψη του δέρματος, ρίζες και πρόωρη γήρανση),
  • γλυκολικό οξύ (βοηθά στην απολέπιση του κερατινοποιημένου δέρματος, έχει αντιφλεγμονώδη δράση),
  • αντηλιακό (UV προστασία).

Η βλεννίνη – βασικό συστατικό – είναι γεμάτη βιταμίνες και περιέχει πολλά από τα δικά της ενεργά μικροστοιχεία: γλυκολικό οξύ, χιτοζάνη, κολλαγόνο, κλπ.

Χάρη στη σύνθεση των μικροσωματιδίων, η βλεννίνη κατευθύνεται στα κύτταρα του δέρματος, τα αποκαθιστά και τα ανανεώνει.

Τα μικροστοιχεία διεισδύουν στην επιδερμίδα, στηρίζουν και εντείνουν τις διεργασίες του ενδοκυτταρικού μεταβολισμού, διεγείρουν την ανανέωση του δέρματος, λειαίνουν, τονώνουν κι ανορθώνουν την επιδερμίδα.

Χάρη στην παχιά υφή της βλέννας έχει την ιδιότητα να απομακρύνει τα παθογόνα βακτηρίδια από την επιφάνεια του δέρματος και να τους στερεί τη βιωσιμότητα και την πιθανότητα αναπαραγωγής.

 Snail Farm Σέρουμ Ματιών
Snail Farm Σέρουμ Ματιών

Επιπλέον, η βλέννα του σαλιγκαριού επηρεάζει την εξωτερική κατάσταση του δέρματος: ενισχύει την επιδερμίδα, βοηθά στην επούλωση φλεγμονών, εξαφανίζει τα σημάδια μετά από ακμή. Συνδέοντας διάφορα βακτήρια και μύκητες στην επιφάνεια του δέρματος, η βλέννα του σαλιγκαριού εμποδίζει τη διείσδυση και την αναπαραγωγή, προστατεύοντας έτσι από την πιθανότητα νέων φλεγμονών.

Πώς να χρησιμοποιήσετε την σέρουμ Snail Farm

Εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα σε καθαρό δέρμα γύρω από τα μάτια και ταμπονάρετε απαλά μέχρι να απορροφηθεί. Για να βελτιωθεί η αποτελεσματικότητα της σέρουμ ς Snail Farm, συνιστάται να χρησιμοποιείται καθημερινά τόσο το πρωί, όσο και το βράδυ, για βέλτιστα αποτελέσματα.

Η κριτική των πελατών

Κατερίνα , 55 ετών

Μου αρέσει το διακριτικό της άρωμα και η υπέροχη υφή της, μου αρέσει πολύ να χρησιμοποιώ αυτή την σέρουμ .
Η σέρουμ Snail Farm αποκαθιστά τέλεια την επιδερμίδα, η επίδρασή της γίνεται ιδιαίτερα εμφανής αν το δέρμα σας έχει χτυπηθεί από τον αέρα. Το πρωί το δέρμα σας δεν θα είναι λεπτό και κόκκινο πια.

Η σέρουμ ενυδατώνει τις ξηρές περιοχές του δέρματος, αλλά δεν προκαλεί λιπαρότητα (Τ-ζώνη, όπως στο δικό μου δέρμα), και μάλιστα και αντίστροφα. Είναι όλα λόγω της βλέννας, η οποία είναι μέρος της σέρουμ ς (είναι στη δεύτερη θέση). Όταν χρησιμοποιείτε τακτικά την σέρουμ , το πρόσωπό σας θα φαίνεται όμορφο και υγιές.

Ανδριάννα , 43  ετών

Έχουν περάσει δύο μήνες που χρησιμοποιώ την σέρουμ Snail Farm . Τη χρησιμοποιώ καθημερινά, το απόγευμα. Το δέρμα μου είναι κάπως λιπαρό στην Τ-ζώνη (και μερικές φορές σε άλλες περιοχές), με κλίση για ερυθρότητα και ακμή, ενώ έχω και μαύρα στίγματα. Όταν χρησιμοποιώ την σέρουμ , το δέρμα μου αρχίζει να εμφανίζει λιπαρότητα μετά από πάρα πολλές ώρες. Δεν είχα κανένα ερεθισμό, ενώ τα μάτια μου δεν ερεθίζονται.

Η ερυθρότητα μειώθηκε και ο τόνος της επιδερμίδας έγινε ομοιόμορφος. Το δέρμα μου είναι καλά περιποιημένο, φρέσκο και ανορθωμένο. Πρόσφατα, νομίζω ότι οι κρέμες κάτω από τα μάτια είναι προαιρετικές και βάζω σέρουμ σαλιγκαριού στο κάτω βλέφαρό μου (αλλά όχι απευθείας κάτω από τις βλεφαρίδες, αλλά λίγο πίσω από το μάγουλο και λίγο έξω από τις γωνίες των ματιών μου).

Smail Farm пpin meta
Smail Farm σέρουμ ανάπλασης пpin meta

Από πού μπορείτε να αγοράσετε το Snail Farm Τιμή

Μόνο από την επίσημη ιστοσελίδα. Προσοχή στις απομιμήσεις! Η τιμή ενός τεμαχίου 39 Euro. Ένα πρόγραμμα θεραπείας χρειάζεται 4 τεμάχια.

Παραγγελία Σήμερα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.