snail farm nederland

Snail Farm Serum Prijs, Ervaringen, Waar te Koop

1 Star2 Star3 Star4 Star5 Star (4 votes, average: 4.50 out of 5)

Snail Farm is een herstellende serum met slakkenslijm, dat is bedoeld voor de huid rond de ogen. De serum is geschikt voor elk huidtype Onmiddellijk na het aanbrengen voelt u de hydraterende werking voor de huid, vult het zichtbare rimpels op en zorgt het ervoor dat uw gezicht er frisser en jonger uitziet. Het regelmatig aanbrengen van deze serum kan diepe rimpels en intensieve pigmentatie die door verschillende oorzaken is ontstaan, verminderen.

INHOUD IN DIT ARTIKEL

Wat is Snail Farm?

Snail Farm serum beoordeling
Snail Farm serum beoordeling

De unieke samenstelling van Snail Farm is ideaal voor de menselijke huid, omdat het maximaal wordt opgenomen waardoor het op cellulair niveau aan het herstelproces begint. Onmiddellijk na het aanbrengen, wordt de huid diep gehydrateerd , vult het zichtbare rimpels op en zorgt het ervoor dat de huid er frisser en goed-verzorgd uitziet. Als u de serum met slakkenslijm regelmatig gebruikt, kan het de diepte van rimpels en de intensiteit van de pigmentvorming verminderen.

De wallenserum met slakkenslijmextract zorgt ervoor dat diverse problemen in één keer worden opgelost: het product is vochtinbrengend en voedt de huid, verzacht en maakt het egaal, maakt het strakker, versterkt en trekt rimpels glad.

Bestel nu en ontvang 50% korting>>

Wat is de samenstelling van de serum?

Het slakkenslijmextract bevat bestanddelen die verwant zijn aan de menselijke huid en die een belangrijke rol spelen in het behouden van een gezonde en mooie huid.

Het bevat collageen en elastine (spelen een belangrijke rol bij het handhaven van de elasticiteit van de huid en de teint), allantoïne (een herstellend bestanddeel dat helpt om de huid te herstellen), vitamines A, C, E (verantwoordelijk voor het hydrateren en voeden van de huid, beschermen het tegen vrije radicalen en het vroegtijdig verouderen) , glycoliczuur (helpt de dode huidcellen te verwijderen, heeft een ontstekingsremmend effect), antibiotica (beschermen de huid tegen schadelijke micro-organismen), zonnefilter (UV-bescherming).

Mucin – het hoofdbestanddeel – zit boordevol vitamines en bevat van nature veel actieve micro-elementen: glycoliczuur, chitosan, collageen, enz.

SYN®-AKE complex is gebaseerd op peptides die lijken op slangengif. Het doel van het serum is de diepere huidlagen te herstellen en de huid krachtig te verjongen. Het is nauwelijks voor te stellen dat er een krachtigere en veelzijdigere samenstelling is voor het helen en verjongen van de huid op alle niveaus.

Dankzij de samenstelling van haar microbestanddelen, is mucin erop gericht de huidcellen te herstellen en te vernieuwen.

De micro-elementen dringen door in de opperhuid, ondersteunen en versterken het intracellulaire stofwisselingsproces, bevorderen huidvernieuwing, egaliseren en verstrakken de huid.
Vanwege zijn dikke textuur heeft het slakkenslijm de eigenschap om ziekteverwekkende bacteriën te verzamelen aan de oppervlakte van de huid, de werking en de mogelijkheid tot vermeerderen te stoppen.

Alternatief voor botox
Alternatief voor botox

Daarnaast heeft het slakkenslijm invloed op de uiterlijke conditie van de huid: het verwijdert schilfering, helpt ontstekingen te helen en lost vlekken ontstaan door acne op. Doordat het verschillende soorten bacteriën en schimels op de oppervlakte van huid samenbrengt, verhindert het slakkenslijm dat ze via de huid in het lichaam terechtkomen en zich kunnen vermeerderen, en daardoor beschermt het tegen het ontstaan van nieuwe ontstekingen.

De “wonderbaarlijke” anti-verouderingsoplossing is een combinatie van de belangrijkste ingrediënten in Goji Cream.

Hoe gebruikt u het?

Breng een paar druppels aan op de schone huid rond de ogen, klop het lichtjes in tot het is geabsorbeerd. Om de doeltreffendheid van de serum te verbeteren, wordt het aangeraden Snail Farm dagelijks te gebruiken, zowel ‘s ochtends als ‘s avonds voor het slapen gaan.

Bijwerkingen, Contra-indicaties van serum

Snail Farm is heeft geen aantoonbare contra-indicaties. Niet aanbevolen in gevallen van individuele intolerantie.

Ervaringen

Rita, 45

Ik ben blij met de discrete geur en de zachte structuur, ik vind het fijn deze serum te gebruiken.
De serum herstelt de huid perfect, het effect is vooral duidelijk als de huid de dag ervoor door weer en wind werd geteisterd. ‘s Ochtends is uw huid niet meer zo vlekkerig en rood.
De serum hydrateert de droge gebieden van de huid, maar is niet overmatig voedend in de vette delen (de t-zone voor mij), en zelfs vice versa – is de huid een beetje matter. Het is allemaal dankzij de mucin, een bestanddeel van de serum (op de tweede plaats). Als u de serum regelmatig gebruikt, ziet uw gezicht er goed verzorgd en gezond uit.

snail farm reacties
Snail Farm resultat

Anna, 41

Ik gebruik de serum nu al twee maanden. Ik gebruik het elke dag, ‘s middags. Mijn huid is een beetje vet in de t-zone (en soms ook op andere plaatsen), neigt naar roodheid en acne, en heeft zwarte puntjes. Wanneer ik deze serum gebruik, begint mijn huid pas tegen avond vettig te glanzen. Ik had geen last van irritatie, mijn ogen waren ook niet geïrriteerd. De roodheid werd minder, de teint was over het algemeen verbeterd. Mijn huid is nu goed-verzorgd, fris en strak. De laatste tijd ben ik van mening dat wallenserum een keuze is, en ik heb de slakkenserum aangebracht op mijn onderste ooglid (maar niet direct onder de wimpers, maar net achter de wangen, en lichtjes naar de buitenste hoeken van mijn ogen).

Prijs en waar is Snail Farm te koop?

Snail Farm serum niet bij de apotheek of in een reguliere winkel wordt verkocht. U kunt Snail Farm alleen kopen via de officiële fabrikant. Alle verkoop wordt uitsluitend via de officiële website gedaan.

De prijs van één verpakking: 49 €. Voor één behandelingkuur heeft u 4 verpakkingen nodig.

Hoe de Snail Farm te bestellen?

  • Vul het bestelformulier in
  • Kies de verzendmethode die u verkiest
  • Betaal het product op het moment van levering
  • U ontvangt de Snail Farm serum voor huidverjonging binnen 2 of 3 dagen na het plaatsen van de bestelling.
  • U hoeft niets te betalen tot de levering!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.