snail farm romania

Snail Farm unde sa cumparati in Romania

1 Star2 Star3 Star4 Star5 Star (No Ratings Yet)


Snail Farm este o serul regeneratoare cu mucus de melc, destinată pentru pielea din jurul ochilor. Serul este potrivită pentru orice tip de piele. Imediat după aplicare, ea oferă pielii o hidratare profundă, umple vizual ridurile, face fața mai proaspătă și mai tânără. Aplicarea regulată a acestei creme poate reduce adâncimea ridurilor și intensitatea petelor pigmentare de diferite origini.

Descrierea serul pentru conturul ochilor Snail Farm

snail farm flaсon
Snail Farm serul flaсon

Compoziția unică a Snail Farm este ideală pentru pielea umană, care o absoarbe maximal posibil și pornește procesul de regenerare a pielii la nivel celular. Imediat după aplicare, ea oferă pielii o hidratare profundă, umple vizual ridurile, face fața mai proaspătă și mai îngrijită. Dacă utilizați crema cu mucus de melc cu regularitate, poate fi redusă adâncimea ridurilor și intensitatea petelor pigmentare.

Serul pentru pielea din jurul ochilor cu extract de mucus de melc permite soluționarea mai multor probleme simultan: produsul hidratează și hrănește pielea, catifelează și calmează, luminează și netezește, oferă fermitate.

Extractul de mucus de melc conține ingrediente care sunt indispensabile pielii umane și joacă un rol important în menținerea sănătății și frumuseții.

Comanda acum și beneficiați de 50% reducere

Snail Farm conține

Printre ele sunt:

  • colagenul și elastina (care joacă un rol important în menținerea elasticității și tonusului pielii);
  • anti imbatranire tripeptide Syn®-Ake
  • alantoina (un ingredient de regenerare care ajută la restabilirea pielii);
  • vitaminele A, C, E (responsabile pentru hidratarea și hrănirea pielii;
  • care protejează de radicalii liberi și de îmbătrânirea prematură);
  • acidul glicolic (ajută la exfolierea pielii cheratinizate, are efect anti-inflamator);
  • protecție solară (protecție UV).

Mucina – ingredientul principal este plin de vitamine și conține multe microelemente active proprii: acid glicolic, chitosan, colagen, etc.

Datorită compoziției microcomponentelor sale, mucina este direcționată către celulele pielii, le reface și le reînnoiește.

Microelementele penetrează epiderma, ajută și intensifică procesele de metabolism intracelular, stimulează reînnoirea pielii, o netezește, oferă fermitate și luminozitate.

serul snail farm rezultat

Datorită texturii dense, mucusul de melc are proprietatea de a aglutina bacteriile patogene de pe suprafața pielii, lipsindu-le de viabilitate și de posibilitatea de reproducere.

În plus, mucusul de melc, influențează benefic starea exterioară a pielii: elimină scuamele, ajută la vindecarea inflamațiilor, înlătură cicatricele post-acnee. Prin fixarea diferitelor bacterii și ciuperci de pe suprafața pielii, mucusul de melc previne pătrunderea și reproducere lor, protejând astfel împotriva unor noi procese de inflamație.

Utilizarea Snail Farm

Aplicați câteva picături pe pielea curată din jurul ochilor, tapotați ușor până se absoarbe. Pentru a îmbunătăți eficiența, crema Snail Farm este recomandat să fie utilizată zilnic, atât dimineața cât și seara ca ultima etapă de îngrijire.

Contraindicații și efecte secundare

Snail Farm serul este un supliment sigur și natural. De aceea nu dăunează organismului. Aceste anti imbatranire serul nu au nicio restricție. Cu toate acestea, nu se recomandă consumul în timpul sarcinii și în cazul unui stadiu avansat ale unei afecțiuni cronice.

Snail Farm Resultate

snail farm înainte și după Serul snail farm înainte și după

 

 

Serul pentru pielea din jurul ochilor Snail Farm Pareri

Rosa, 45 de ani

Îmi place aroma sa discretă și consistența fină, folosesc această serul cu mare plăcere.
Serul reface perfect pielea, efectul său devine deosebit de evident în cazul în care pielea a fost afectată de vânt pe parcursul zilei. Dimineața pielea nu va mai fi descuamată și roșie.

Serul Snail Farm hidratează zonele uscate ale pielii, dar nu le supraîncarcă pe cele grase, chiar vice-versa – le face un pic mai mate. Toate acestea datorită mucinei, care este un ingredient al cremei (este pe locul doi). Atunci când utilizați crema cu regularitate, fața va arăta bine îngrijită și sănătoasă.

Anna, 51 de ani

Folosesc această serul de două luni. O aplic în fiecare zi, după-amiază. Pielea mea este puțin grasă în zona T (și, uneori, în alte zone), predispusă la roșeață și acnee, am și puncte negre. Când folosesc crema, pielea mea începe să strălucească numai spre seară. Nu am avut nicio iritare, ochii mei la fel nu s-au iritat.

Roșeața a scăzut, tenul general al feței s-a nivelat. Pielea mea este bine îngrijită, curată și fermă. Până în prezent consider că cremele pentru pielea din jurul ochilor sunt mai degrabă opționale, și am aplicat crema de melc numai pe pleoapa inferioară (nu imediat sub gene, dar puțin mai în spate, spre obraz, și un pic la colțurile externe ale ochilor).

snail farm serul romania

Snail Farm – preț și unde să cumpărați

Snail Farm serul pentru îngrijirea tenului și combaterea îmbătrânirii nu au fost vândute în farmacii. Este disponibil la un preț avantajos 159 RON la oficial magazinul de pe internet. Ferește-te de produsele contrafăcute!

comanda snail farm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.