Upsize Nederland

UpSize Crème Recensies, Prijs, Ervaringen, Waar te Koop, Kruidvat

1 Star2 Star3 Star4 Star5 Star (2 votes, average: 5.00 out of 5)

De crème Upsize is een uniek product voor het corrigeren van vrouwenborsten. Het product heeft geen bijwerkingen, het bestaat alleen uit natuurlijke componenten.

De crème Upsize heeft veel vrouwen geholpen om de vroegere stevigheid van hun borsten te herstellen, om rimpels en striae glad te strijken, om de omvang van hun buste in verschillende maten te vergroten.

INHOUD IN DIT ARTIKEL

Wat is Upsize?

Upsize crème tube
Upsize crème tube

De crème Upsize wordt aanbevolen voor vrouwen van alle leeftijden. Het product kan worden gebruikt om verlies van de elasticiteit en vorm van de borsten te voorkomen, om striae en rimpels te voorkomen.

Mooie stevige borsten maken vrouwen sexy en zelfverzekerd. Maar hun schoonheid houdt niet stand. Met de leeftijd wordt buste minder aantrekkelijk, borsten verliezen hun stevigheid, huid wordt gerimpeld.

Veel vrouwen nemen hun toevlucht tot radicale methoden, zoals plastische chirurgie, om de aantrekkelijkheid van hun borsten te herstellen. Tegenwoordig kan het behoud en herstel van schoonheid en stevigheid van borsten aangenamer en veiliger zijn. Innovatieve borstvergroting De crème Upsize is een alternatief voor plastische chirurgie.

Bestel nu en ontvang 50% korting >>>

Samenstelling van Upsize

Borstvergroting crème Upsize bevat bestanddelen van uitsluitend natuurlijke oorsprong:

 • Arginine
 • Volufiline
 • Isofane
 • Fyto-oestrogeen
 • Decyl Oleaat
 • Jojoba Olie

Arginine  Intensieve versterking door de groei van lipide massa in het borstweefsel

Volufiline – Is een natuurlijk extract van tropische planten. Ze bevatten actieve componenten – isophane. Stimuleert lipogenese, dat wil zeggen de vorming van vetweefsel in het juiste gebied.

Isofane – Werkt bij de borsten maar niet bij andere delen van het lichaam. Dringt in de celmembranen van de huid, bindt de moleculen van het weefsel. Stimuleert de groei van de cellen door toename van de zuurstofconcentratie.

Fyto-Oestrogeen – Geeft een elastische vorm en creëert een intern “korset”, dat uitrekken verhindert

Decyl Oleaat – Stralende huid door de effecten van kokosolie extracten

Jojoba Olie – Diep hydraterende, totale verjonging van het borstweefsel

Wijze van toepassing

Het is vrij eenvoudig om de grootte te vergroten en borsten te vormen met behulp van De crème Upsize moet het twee keer per dag regelmatig aanbrengen – ‘s morgens en’ s avonds. De crème wordt aangebracht op een schone huid.

upsize HET ONZICHTBARE BEHA EFFECT

Eerst wordt één borst gedurende 10 minuten gemasseerd, dezelfde procedure moet voor de tweede worden uitgevoerd. Laat de crème absorberen en drogen, en dan moet je beide borsten tegelijkertijd masseren met ronddraaiende bewegingen van onder naar boven. De loop van het gebruik van crème is van twee tot vier weken.

Werkingsprincipe en eigenschappen van crème

Borstcrème Upsize is voorrstander van het modelleren van borsten zonder gebruik van hormonale geneesmiddelen, plastische chirurgie en andere ongezonde methoden. Nu zijn geen dure, onaangename en schadelijke procedures nodig om mooie stevige borsten te creëren. Met de komst van het nieuwe unieke product – crème Upsize – zijn ze niet langer nodig. Deze magische remedie verbetert de vorm van borsten, maakt ze afgerond, stevig en aantrekkelijk na slechts een maand van toepassing.

Upsize crème is een absoluut veilige niet-steroïde remedie op basis van fyto-oestrogeen. Fyto-oestrogeen is een plantensamenstelling en een analogon van vrouwelijk hormoon oestrogeen dat nodig is om de stevigheid en vorm van de buste te behouden, evenals de gezondheid van het hele lichaam van de vrouw.

Fyto-oestrogenen beïnvloeden cellen en weefsels van borsten, en dragen zo bij aan hun vergroting, terwijl ze geen effect hebben op de hormonale achtergrond. Integendeel, fyto-oestrogeen wordt actief gebruikt bij de behandeling van hormonale stoornissen.

Upsize effect
Upsize effect

Feit is dat fyto-oestrogenen de productie van de eigen hormonen kunnen activeren en hun overmaat kunnen normaliseren. Het ontbreken van oestrogeen in het vrouwelijk lichaam leidt tot verschillende aandoeningen, een van de tekenen ervan is het verlies van de stevigheid van de borst. Deze eigenschappen van fyto-oestrogenen werden in aanmerking genomen bij het maken van crème Upsize

De crème Upsize is gemakkelijk aan te brengen, heeft een zachte textuur en een aangenaam aroma. Dit is een nieuw generatieproduct. De crème verzadigt cellen met nuttige stoffen, bevordert de groei van adipose en bindweefsels, verbetert de bloedcirculatie en vergroot daarmee de borst.

De voordelen van crème:

 • start processen van celvernieuwing
 • vertraagt het verouderingsproces drie keer
 • verhoogt de borsten in twee maten
 • geeft stevigheid aan borsten
 • maakt borsten rond en benadrukt hun vorm
 • is honderd procent effectief
 • kan worden gebruikt door vrouwen van elke leeftijd
 • elimineert striae
 • maakt rimpels glad
 • hydrateert de huid, geeft soepelheid en fluweelachtig gevoel
 • is een superieur preventief product voor het behoud van de schoonheid van vrouwenborsten
 • heeft een betaalbare prijs.

Bijwerkingen, Contra-indicaties van crème

Borstcrème Upsize is heeft geen aantoonbare contra-indicaties. Er is een uitzondering, tijdens de zwangerschap. gecontra-indiceerd voor gebruik tijdens de periode van borstvoeding. Het wordt ook niet aanbevolen in gevallen van individuele intolerantie.

Klinisch onderzoek

Borstcrème Upsize is een klinisch getest product, de doeltreffendheid ervan is al bewezen door duizenden vrouwen over de hele wereld. Meer dan 90% van de vrouwen nam deel aan klinische onderzoeken en merkte positieve resultaten na het aanbrengen van de crème.

De meesten van hen merkten al in de eerste week een verbetering in de staat van hun buste op.

Deskundigen raden het Upsize
Deskundigen raden het Upsize

We kunnen met vertrouwen zeggen dat crème Upsize een doorbraak is in de cosmetologie. Bij regelmatig gebruik van creme wordt de huid glad, ziet hij er vijf tot tien jaar jonger uit en worden de borsten door een aantal maten groter. De crème is onschadelijk en zeer effectief, wat klinisch bewezen is.

Ervaringen over Upsize crème

Janneke, 41 jaar

De laatste tijd merkte ik dat mijn borsten aan het veranderen waren. Dat komt omdat de huid slap wordt en zijn elasticiteit verliest met het verstrijken van de jaren. Mijn laag uitgesneden jurken passen me niet meer, dus ik kocht ze gewoon niet meer. Maar ik vond mijn heil in deze prachtige crème!

De resultaten verraste me echt! In 2 weken zijn de rimpels en plooien op mijn borsten nauwelijks meer zichtbaar, en mijn borsten werden steviger. Een maand later werd ik bestookt met vragen waar ik zo’n geweldige operatie had gedaan – en niemand gelooft me dat het een gewone crème was die me heeft geholpen!

Upsize voor na
Borstcrème Upsize resultaat

Sandra, 24 jaar

De problemen met de vorm en souplesse van mijn borsten begonnen me te achtervolgen onmiddellijk nadat ik 21 kilo ben afgevallen. Het was een schok voor mij! Mijn borsten gingen zakken en verloren hun schoonheid! Ik begonnen met het kopen van corrigerend ondergoed om het probleem te verbergen. Ik kreeg de crème van mijn moeder als verjaardagscadeau.

Aanvankelijk was ik zelfs een beetje beledigd door een dergelijke cadeau, maar nu ben ik zo dankbaar dat ik het gewoon met geen woorden kan beschrijven! Binnen een maand had ik “nieuwe” borsten. Ik had nooit gedacht dat zo’n perfecte vorm natuurlijk zou kunnen zijn!

Prijs en waar is Upsize crème te koop

Bestel het alleen via de officiële website van de fabrikant. Om ervoor te zorgen dat u geen namaakproduct koopt, want dat zal niet dezelfde efficiënte resultaten geven en kan, over het algemeen, schadelijk zijn voor uw gezondheid.

De prijs van Upsize crème is 49 €.

Hoe de Upsize crème te bestellen

 • Vul het bestelformulier in
 • Kies de verzendmethode die u verkiest
 • Betaal het product op het moment van levering
 • U ontvangt de Upsize crème voor borstvergroting binnen 2 of 3 dagen na het plaatsen van de bestelling.
 • U hoeft niets te betalen tot de levering!

BESTELLING OP EEN OFFICIELE PAGINA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.